Klára Pollertová po rozvodu s Trojanem: Co dělá se svými depresemi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Klára Pollertová po rozvodu s Trojanem: Co dělá se svými depresemi

Klára Trojanová Pollertová a Ivan Trojan
Klára Trojanová Pollertová a Ivan Trojan (Foto: D. Černovský, J. Poláček, M. Hykl, P. Machan, profimedia.cz)

Netruchlí někde v koutku, ale roztáhla křídla! Po rozvodu s manželem Ivanem Trojanem (58) do ní vjela nová životní síla. Klára Trojanová Pollertová (51) se odstěhovala do vlastního bytu a spřádá novou kariéru.

To nikdo nečekal. Hvězda televizního filmu Cena za štěstí, kde si zahrála i se synem Josefem Trojanem (22), přibrala k hraní ještě zpívání. A to právě v době, kdy se s mužem rozcházeli.

Seroš X: Docent

Video se připravuje ...

Dělá Zagorku

„Začala jsem zpívat před rokem na popud Báry Basikové, která si mě bere občas jako hosta do svého pořadu,“ prozradila Klára. Zpívá oblíbené písničky Hany Zagorové (†75), Hany Hegerové (†89) a Edith Piaf (†47) a má s nimi úspěch. Klára jako čtyřnásobná matka obětovala velkou část života dětem. Nyní se může věnovat tomu, co ji těší.

Vyrovnaný majetek

Loni se Klára přestěhovala z Košíř, kde s Ivanem a syny žila, do svého bytu na Smíchově. V listopadu byli s mužem u notáře, aby si vyrovnali majetek. Nová profese jí určitě pomáhá najít další smysl života. A jistě se jí také lépe daří bojovat s depresemi, kterými herečka už od roku 2001 trpěla.

Úmrtí 2022: Kdo ze slavných nás tento rok opustil?

Video se připravuje ...

V jednom kole

Zatím naposledy si Klára zazpívala 21. února v Jazz Docku, kde měla Basiková koncert. Vybrala si skladbu Gabriel od Petra Hapky a Michala Horáčka, druhou Milord od Edith Piaf zpívala spolu s Bárou. Na další pěvecké vystoupení se chystá v květnu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.