Trojanová (52) po rozvodu začíná nový život: Má nového partnera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trojanová (52) po rozvodu začíná nový život: Má nového partnera!

Klára Trojanová ukázala nového přítele
Klára Trojanová ukázala nového přítele (Archiv Blesku)

Našla novou lásku! Po rozvodu s Ivanem Trojanem (59) má Klára Trojanová (52) nového muže. Postarší štramák ji v úterý doprovodil do pražského Mánesu na křest vůbec první miniatury českých kuchařek na světě z dílny zakladatele Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka (55).

Trojanová byla jednou z kmoter a nebála se na akci s novým partnerem přijít ruku v ruce. „Randí spolu už několik měsíců, potkali se na tenise,“ svěřil Aha! zdroj z okolí herečky, která rozpad manželství s Ivanem velmi špatně nesla. „Nechci se k ničemu vyjadřovat, buďte všichni šťastní,“ řekla na dotaz deníku Aha! Klára. „Děkujeme za respektování programu našeho večera,“ doplnila Trojanová. 

Ivan Trojan dotočil Docenta 2: Předčí pokračování původní řadu?

Video se připravuje ...

Děti o něm ví

Na akci byl také syn Trojanových, novinář František (24). Maminku i její novou lásku s úsměvem pozdravil. Je tedy jasné, že Trojanová své děti o nástupci jejich otce po svém boku informovala. S novým mužem poseděla v Mánesu zhruba do jedenácti hodin, pak se společně pěšky přesunuli do Klářina bytu na Smíchově, kde strávili noc.

HRÁLI SNAD PUPENDO?

Nešlo o žádný groteskní dětský rituál, který probíhá tak, že se na břicho co největší silou hází mince, aby se obtiskla na kůži. V jednu chvíli se totiž k oknům zády otočená Klára Trojanová rozhodla, že svému milému na veřejnosti odhalí víc, než by se možná hodilo. Vyhrnula halenku a zřejmě ukázala pupík nebo možná »přecpané« bříško. 

Stydíte se při sportu za své rodiče? Hrajte bez faulu, vyzývá ve videu Trojan

Video se připravuje ...

FRANTIŠEK RANDÍ S HEREČKOU

Klára Trojanová ale nebyla jediná, kdo se na křtu objevil ruku v ruce s partnerem. Pozadu nezůstal ani syn František (24), kterého doprovodila půvabná přítelkyně Anna Kratochvílová (29). Přestože se na veřejnosti spolu téměř neukazují, pár tvoří už několik let! Anna je nadějnou herečkou a fotografkou. V současnosti hostuje v Činoherním studiu v Ústí nad Labem a Klicperově divadle v Hradci Králové.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.