Zemětřesení u Mynářových: Alex promluvila o zvratu v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zemětřesení u Mynářových: Alex promluvila o zvratu v rodině

Alex se těší z návratu manžela do Prahy
Alex se těší z návratu manžela do Prahy (Foto Blesk - Pavel Machan)

Po skončení ve funkci hradního kancléře se Vratislav Mynář (56) přesunul na Moravu, zatímco jeho manželka Alex (40) zůstala i se dvěma dětmi v Praze. Dlouhou dobu se šuškalo, že jejich manželství prochází krizí. Teď se objevily další důkazy, které celou situaci představují v novém světle...

„Se syny žiji ve střešovické vile a manžel na Moravě, kde odpočívá a my za ním jezdíme na víkendy. Zvelebuje zahradu a stará se o dům,“ potvrdila Mynářová ještě před pár měsíci deníku Blesk.

Alex Mynářová přiznala: Velký zvrat v manželství s bývalým hradním kancléřem! 

Video se připravuje ...

Jak vidno, došlo k velkým změnám. Vratislav Mynář se totiž ke spokojenosti celé rodiny vrátil zpět do Prahy. „Je nezvyklé, že manžel je už v pondělí odpoledne doma a je s námi celý týden. Dál pracuje pro kancelář Miloše Zemana a má další aktivity. Určitě je to lepší pro všechny, hlavně pro kluky, kteří si užijí tátu,“ nemůže si Alex vynachválit trvalý přesun manžela do hlavního města. 

Mynářovi spolu vychovávají dva syny - Vratislava (8) a Viktora (4). Dokonce nevylučují ani rozšíření rodiny. „To dilema je, a ještě stále to není úplně uzavřené, ale teď nedávno jsem měla v Rozhlase jako hosta lékařského genetika pana prof. Milana Macka, který říkal, že děti ideálně do určitého věku. A moje čtyřicítka tam úplně nezazněla, tak nevím, jestli bych už moc neriskovala… Nevím,“ nechává věcem volný průběh Alex. 

Alex Mynářová na gay svatbě: Kdo ji doprovodil místo manžela?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
16. 11. 2023 • 15:54

Tak napište něco o tý svojí famílii,třeba bude někoho zajímat jak to vedete vy.

AliAlice
15. 11. 2023 • 10:05

Že vůbec o této familiji píšete !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.