Alex Mynářová o manželovi: Nebyl týden doma... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alex Mynářová o manželovi: Nebyl týden doma...

Alex Mynářová
Alex Mynářová (Míša Růžičková/Minidiskotéka)

Dlouho se spekulovalo o blížícím se rozvodu bývalého kancléře Vratislava Mynáře (55) a jeho ženy Alex (40). Mynář se totiž po odchodu z funkce přemístil na Moravu, zatímco Mynářová zůstala se syny v Praze. Následně se ukázalo, že to rodince i přes rozdílné adresy jde jako po drátkách - ne-li lépe.

„Jestli to pomohlo… Já si ani nemyslím, že my jsme nějakou pomoc potřebovali. Lepší je to v tom, že se mně teď může i časově přizpůsobit. To znamená, že když byl na Hradě, tak jsem s ním nemohla v ničem počítat. Tím myslím v péči o děti, že nebylo možné, aby se uprostřed dne sbalil a někam s nimi jel. Teď to možné je, teď se opravdu přizpůsobí, a když je potřeba, tak zajistí, zařídí a udělá. Takže v tom to je určitě lepší,“ odpověděla Alex pro iDnes.cz na otázku, zda jejich vztahu odchod z funkce pomohl. 

Alex Mynářová: V upnutém overalu ukázala vše!

Video se připravuje ...

„Ten čas, co spolu trávíme, se nikterak nezměnil. Ale je to hlavně o tom, že si ho můžeme lépe plánovat. Takže už to není, že by manžel byl od pondělí do pátku, od rána do večera v kanceláři, případně když ještě jezdili hodně na služební cesty, tak prakticky třeba nebyl týden doma. To teď není, takže je takový volnější, klidnější,“ dodala také spokojená Mynářová

Čtyřicetiletá moderátorka nedávno pro Blesk také promluvila o třetím dítěti. „To dilema je, a ještě stále to není úplně uzavřené, ale teď nedávno jsem měla v Rozhlase jako hosta lékařského genetika pana prof. Milana Macka, který říkal, že děti ideálně do určitého věku. A moje čtyřicítka tam úplně nezazněla, tak nevím, jestli bych už moc neriskovala… Nevím,“ popsala. 

Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
23. 7. 2023 • 15:15

Když začnou vylézat na světlo boží ty levárny jejího muže,tak šup honem dát k dobru ,,srcerivné historky ze života této dvojky...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.