Alex Mynářová po konci na Hradě: Rozdělený život s manželem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alex Mynářová po konci na Hradě: Rozdělený život s manželem

Alexandra a Vratislav Mynářovi
Alexandra a Vratislav Mynářovi (Blesk:Ladislav Krivan)

Jen co opustil svou funkci na Hradě, přestěhoval se Zemanův kancléř Vratislav Mynář (55) zpátky na Moravu. Jeho žena, moderátorka Alex Mynářová (39) ale zůstala s jejich dvěma syny Vratislavem (8) a Viktorem (4) v Praze. Jak jim klape manželství na dálku?

Dalo by se čekat, že po skončení ve funkci bude mít Vratislav Mynář konečně více času na svou rodinu, opak je ale pravdou.

Nová kancelář

„Ani nějak moc nepřemýšlím nad tím, jestli to zvládáme, nebo ne. Prostě zvládáme,“ reagovala do dotaz Aha! suverénně Alex. „Manžel si dal nějakou profesní pauzu pracovní, byť teda vlastně stále pracuje, protože začíná dohánět resty na svém podnikání. V Praze se vyskytuje, protože chystají pro prezidenta Zemana novou kancelář,“ prozradila Mynářová.

Mynář neoprávněně lovil v Lánech! Pavel vyvětral motorku a připustil odvolání šéfa ČNB

Video se připravuje ...

Uklízečka i chůva

Manžel jí prý nechybí. „Odloučení? Vzhledem k tomu, že mám dost práce a dvě malé děti, nestíhám vůbec přemýšlet o tom, jestli se mi stýská, nebo ne. A on ten čas rychle letí, že mě to opravdu nějak netíží,“ svěřila se Alex. Přes týden žije sama se syny v luxusní vile ve Strašnicích, na úklid má uklízečku a s výchovou synů jí pomáhá chůva. Ani klukům se po tátovi nestýská. „Když byl manžel ve funkci, tak toho času doma taky moc přes týden netrávil, takže synové nějakou velkou změnu ani nezaznamenali... O víkendu jsou s tatínkem, tak to bylo vlastně vždycky,“ uzavřela Mynářová s tím, že na Moravu se natrvalo stěhovat nehodlá.

Společné Velikonoce

Rodina i přes zdánlivé komplikace nadále funguje takřka beze změny. „Velikonoce budeme trávit na Moravě, kde si ty tradice ještě tak hezky dodržují. Děti dostanou pomlázky a půjdou. Možná jim schovám nějaká vajíčka,“ prozradila Alex, kterou jsme zastihli na oslavě narozenin butiku návrhářky Martiny Pipkové Loudové (43). Sama se teď  těší na oslavu svých čtyřicátin, kterou se nakonec rozhodla uspořádat. Co si přála do tohoto věku stihnout? „Chtěla jsem mít děti a ty mám, takže mi ke štěstí nic nechybí,“ dodala Mynářová s úsměvem. 

Mynář vozil stromky hradním náklaďákem, kdo platil? A loučení s Jakubiskem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
11. 4. 2023 • 04:52

Ale nezavřou, je to jeden z těch nedotknutelných u bývalého prezidenta

j.p.toman
10. 4. 2023 • 08:08

Odchod od manžela, kterého třeba zavřou, není přece špatný nápad.

AliAlice
8. 4. 2023 • 17:30

Milionky už sou doma,tak na se honit...

defakto
8. 4. 2023 • 12:17

.... oba dva jsou stejná pakáž , jen at se žerou a perou - to jim patří !

qwerta
8. 4. 2023 • 09:51

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.