Mynářová po odchodu manžela: Časem se to mění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mynářová po odchodu manžela: Časem se to mění

Alexandra a Vratislav Mynářovi
Alexandra a Vratislav Mynářovi (Blesk:Ladislav Krivan)

Už krátce před koncem Vratislava Mynáře (55) ve funkci mluvila Alex (39) o přesunu manžela na Moravu, kde se hodlá vrátit zpět k podnikání. Tvrdila, že ona sama zůstane s dětmi v Praze, kde chodí do školy a se kde má půvabná bruneta i pracovní povinnosti. Jak to mají spolu teď? 

Krátce po tomto prohlášení se začalo mluvit o rozchodu páru. Ten se ale podle všeho nekoná. „Se syny jsem v Praze a manžel na Moravě. Stará se tam o dům. Jezdíme za ním o víkendech,“ potvrdila nedávno Alex redakci Život v Česku, že je u nich vše v naprostém pořádku. 

Moderátorka Alex Mynářová (35) přišla o miminko. Čekala holčičku!

Video se připravuje ...

Ostatně na to, že spolu manželé netráví každý den, jsou už oba zvyklí. „Když byl na Hradě, tak jsme ho viděli málo, ale to se s časem postupně mění,“ věří Alex. „Pokud se mě ptáte, co se s jeho koncem ve funkci vedoucího prezidentské kanceláře u něj zásadního změnilo, tak že si teď začal pěstovat plnovous. Překvapilo mě to, uvidíme, jak mu to dlouho vydrží,“ dodala s nadsázkou. 

Alex Mynářová se stala průvodkyní po Pražském hradě. Na novém Youtube kanálu Kanceláře prezidenta republiky



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.