Ochotská vyřizuje pokuty, prestižní škola pro syna se nekoná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ochotská vyřizuje pokuty, prestižní škola pro syna se nekoná

Michaela Ochotská se synem
Michaela Ochotská se synem  (Instagram)

Někdejší moderátorka TV Nova se odstěhovala z Prahy na Moravu, kde na jedné z radnic vyřizuje pokuty.  A že žije zcela normální život dokazuje i fakt, že syna Andrého (7) poslala na rozdíl od jiných mediálně známých tváří na zcela běžnou základku. 

„Školujsem chtěla klasickou státní, aby měl André takové dětství, jako jsem měla já. Teď jsme řešily s kamarádkou Alex (Mynářovou – pozn. red.), že jsme rády, že naše děti chodí na běžné základní školy, neboť další kamarádky, které daly děti na prestižní základní školy, spokojené nejsou a řeší překlad právě na ty obyčejné," prohlašuje Michaela Ochotská přesvědčeně.

Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti

Video se připravuje ...

„Někdy se totiž už i malé děti předhánějí v tom, kdo má dražší mobil, luxusnější oblečení atd… a realita může zklamat. Navíc na některých speciálních školách bývají na děti kladeny vysoké nároky a chtěla jsem, ať má André pravé dětství, kdy nebudeme trávit náš volný čas s učebnicemi," dodala ohledně syna bývalá televizní moderátorka na webu Lifee.cz.

Michaela Ochotská: Náš syn je pěkný cvalík

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
30. 1. 2023 • 11:46

Mluví rozumně, kdyby měla ale tenistu a jeho prachy, tak chodí kluk také do prestižní školy, ať nemluví. Prostě na to nemá!!!! Nevěřím jí, ani nos mezi očima.

Yvetta Zlínská
29. 12. 2022 • 17:11

Míša hledá sponzora? Výdělek na radnici jí nezajistí takový luxus, na jaký byla zvyklá. Na horší level se zvyká špatně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.