Chování »neviňátka« Ochotské bere dech: Neskutečné, co udělala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chování »neviňátka« Ochotské bere dech: Neskutečné, co udělala!

Policistu nejprve odkrývala po částech.
Policistu nejprve odkrývala po částech. (Foto Instagram)

Podle informací webu eXtra.cz si propžila bývalá manželka Lukáše Rosola (34) krátký románek s porotcem kulinářské show MasterChef Přemkem Forejtem (33), který měl jejich randění uvedenému zdroji sám potvrdit. Než si ale „padli do náruče“, svedla ženatého chlapa. A manželka se o tom dozvěděla z novin!

Zřejmě není horší způsob, jak se dopídit nevěry vašeho manžela. Bývalá moderátorka hlavních zpráv na Nově připravila ženě svého milence, kterým měl být policista Tomáš (42) z Bruntálu, velmi hořké sousto. O jejich románku se totiž dozvěděla právě z médií.

„Pro ni to byla rána pod pás. O tom, že její manžel má Ochotskou, se dozvěděla až z Blesku. Byl to pro ni hrozný šok. Nejhorší na tom všem nebylo ani to zjištění, že jí je Tomáš nevěrný, ale to, že to řeší celá republika. Ona vůbec netušila, jak na fotky v bulváru bude reagovat rodina a známí,“ uvedl zdroj webu eXtra.cz k vyhrocené situaci.

„Největší úlet byl, že Ochotská pak začala Tomově manželce volat a sdělovat jí, jak to s jejím mužem má, co momentálně řeší a jak žijí. Líčila jí i věci z intimního života, které se odehrávaly v místě, které tehdy ještě považovala za domov,“ uvedl ještě citovaný zdroj webu, jak love story bývalé moderátorky gradovala.

Rychlý rozvod
Na to měla jeho právoplatná žena zareagovat žádostí o rozvod. Ten proběhl podle informací portálu eXtra.cz v březnu. „Nezlobte se, ale nechci se k této hrůze vyjadřovat, je to definitivně za mnou. O rozvod jsem požádala po zjištění manželovy nevěry s Ochotskou, ale vše, co váš zdroj řekl, je prostě pravda,“ uvedla rozvedená paní s tím, že exmanželovým životem se zabývat už nepotřebuje a je ráda, že vše skončilo.

A zatímco Michaela Ochotská prý zarytě opakuje, že se o soukromí nebaví a že si ho střeží, její „milý“ musel velmi záhy polknout hořkou pilulku též. Protože jen co se jeho manželství rozpadlo, „přehupla“ Míša do náruče Forejta, který nakonec kápnul pro eXtra.cz božskou. „Párkrát jsme se viděli, nějaké rande proběhlo. Ale nevyšlo to. Beru to jako uzavřenou kapitolu. Nebylo to nic vážného. Nerad se bavím o soukromí a jsem rád, že to skončilo,“ sdělil webu eXtra oblíbený porotce.

Policista Tomáš teď nejspíš vůbec netuší, na čem je. „Vypadá to, že Ochotská vedle sebe potřebuje někoho známého. Tomáš není ten typ, co potřebuje fotky v novinách a na Instagramu. A také to není žádný movitý podnikatel ani sportovní hvězda. On asi fakt věřil, že bude mít novou rodinu. Prodal byt a chtěl asi začít znovu,“ zakončil povídání bruntálský zdroj. V tom případě je ale velká škoda rozbitého manželství  jen z pouhé rozmařilosti!

Na rozhovor s Michaelou Ochotskou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 5. 2020 • 00:49

Redakce AHA - opravte si to!

Z "rozmařilosti " asi sotva !!!!

vemenozmojistary
2. 5. 2020 • 16:59

Je to odporná špína. Rosol se může radovat y že se filcky zbavil.

travina
2. 5. 2020 • 12:51

To, že je to ***, je už dávno známé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.