Burešová kontra Rosol: Do sporu se vložila tenistova manželka Petra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Burešová kontra Rosol: Do sporu se vložila tenistova manželka Petra!

Lukáš Rosol s manželkou Petrou
Lukáš Rosol s manželkou Petrou (Rosol, Rosolová, Lukáš, PEtra, tenis, manželka, manžel, manželé)

Lukáš Rosol (34) se před časem opřel do své exmanželky Michaely Ochotské (35). To se však nelíbilo Evě Burešové (26), která se moderátorky zastala. Hvězda Slunečné to pak schytala nejen od slavného tenisty, ale také od jeho manželky Petry.

Ochotská na sociální síti zveřejnila svůdnou fotografii z ložnice, to se však nelíbilo jejímu exmanželovi, se kterým vychovává syna Andrého. „Z pozice matky by to chtělo trochu zodpovědnosti a respektu vůči našemu synovi, který se na tak vulgární a lascivní fotky svojí matky může za chvíli sám podívat,“ vyjádřil se tenista, který to od moderátorky fanoušků brzy schytal. Ti poukazovali zejména na to, že jeho současná manželka má na svém profilu hned několik odvážných snímků.

Ochotské se zastala i Burešová. „Vulgární a lascivní fotky máte na každém kroku, billboardu, videoklipu. Žena v košili není vulgární. Co je podle mě horší, je vyjadřování otce k fotce matky jejich syna. Syn by určitě v budoucnu ocenil milé, laskavé chování plné podpory a lásky. Z toho si odnese určitě více. Snad se cítíte lépe, když jste se takto „dospěle“ vyjádřil,“vzkázala Rosolovi Burešová.

Ačkoliv se Rosol již k celé kauze nevyjadřoval, jednat se rozhodla právě jeho manželka Petra. „Napsala mi jeho aktuální žena, ale vůbec nepochopila, o co jde. Já už jsem na to nereagovala,“ řekla dle Expres.cz Burešová.

Na video s Michaelou Ochotskou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.