Provokatérka Ochotská! Rosola asi trefí šlak ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Provokatérka Ochotská! Rosola asi trefí šlak ...

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Foto Aha! – Jan Tůma)

Michaela Ochotská (35) čas od času potěší své fanoušky, zejména tedy mužskou část,  svůdným snímkem.  Ačkoliv provokativní fotografie zvedají tlak Lukáši Rosolovi (34). Nyní se bývalá moderátorka ukázala v plavkách a rozhodně bylo na co se dívat.

Těžká dřina ve fitku se vyplácí. Ochotská na Instagramu zveřejnila fotografii z bazénu a pánové jdou do kolen. Postavičku jako lusk fanoušci moderátorky v komentářích náležitě ocenili.

Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti

Video se připravuje ...

 

„Nádherná žena, krásné tělíčko, sexy kočka Míšo. Zrajete jako víno, každý den krásnější,“ napsal nadšený fanoušek. „Já nevim, ale ten vršek je naprosto zbytečný,“ vyjádřil svůj názor další.

Zda však dokáže rajcovní snímek ocenit i otec jejich syna, těžko říct. Již v minulosti totiž Rosol označil její fotografie v prádle za vulgární a lascivní. "Z pozice matky by to chtělo trochu zodpovědnosti a respektu vůči našemu synovi, který se na tak vulgární a lascivní fotky svojí matky může za chvíli sám podívat," napsal tehdy tenista.

Michaela Ochotská: Náš syn je pěkný cvalík

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.