Rosol o manželství s Ochotskou: Ten se musel hodně spálit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rosol o manželství s Ochotskou: Ten se musel hodně spálit!

Rosol se od Ochotské ještě definitivně neodstřihl, pořád se soudí.
Rosol se od Ochotské ještě definitivně neodstřihl, pořád se soudí. (Foto ara)

Nejdřív velká láska, potom úplný propadák! Ale tak už to někdy chodí. Jak tenista Lukáš Rosol (34) přiznává, vyřešené to spolu s Michaelou Ochotskou (35) nemají ještě ani teď, třebaže se mezitím už znovu oženil. Bývalou manželku podle deníku iSport.cz viní i z kariérního propadu.

Přestože spolu několik let už nežijí, stále není klid. „Fakt je, že s bývalou manželkou to nebylo a doteď není jednoduchý. Soudíme se,“ přiznává v rozhovoru pro deník Sport. Dokonce si myslí, že stres kolem rozvodu negativně ovlivnil i jeho sportovní dráhu. Kdybych na to pořád myslel, už bych tenis nehrál. Už tak mi to hodně ovlivnilo kariéru. Že už nejsem nějaký čas ve stovce, na tom má velkou zásluhu i moje bývalá žena,“ je přesvědčený Rosol.

„Tak to prostě je, zkušenostmi se člověk učí. Bohužel bývalé manželství byl velký provar a už ho vzít zpátky nemůžu,“ řekl Sportu dvojnásobný vítěz Davisova poháru o soužití s Ochotskou. Ale přesto nebude nepovedeného svazku nikdy litovat absolutně. „Mám z něj syna Andrého, kterého miluju,“ uzavírá Rosol v rozhovoru, že jedno zásadní pozitivum mu přece jen manželství přineslo!

Ochotská se zapojila do boje:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
22. 5. 2020 • 13:18

Nenávist partnerů může vyvrcholit až soudním pokusem o vraždu.To když se jeden ani nemůže řádně léčit a navíc z rakoviny.
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=3nlC­AZ7dVKU . . .

st.rec
22. 5. 2020 • 11:07

Psychika určitě dokáže i ovlivnit sportovní výkony o tom žádná a jaká Ocho. je můžou vyprávět jen ti,kdo ji znají.O morálních kvalitách R.Rosola zase jen ti kdo s ním hrají,komunikují.

Helic
20. 5. 2020 • 06:17

To že jsi mizernej tenista nesváděj na bývalku .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.