Velké manévry v televizích: Přestávají točit Slunečnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Velké manévry v televizích: Přestávají točit Slunečnou!

Natáčení seriálu Slunečná
Natáčení seriálu Slunečná (TV Prima)

Před týdnem přišli o honoráře z divadel uzavřených kvůli obávanému koronaviru. Teď mají Eva Burešová (26), Marek Lambora (24) a další hvězdy seriálu Slunečná další čáru přes rozpočet. Prima totiž ruší natáčení.

Klapky nepadnou a kamery se nerozjedou už dnes. „V zájmu ochrany zdraví našich spolupracovníků jsme se rozhodli, že přerušíme natáčení pořadů Slunečná a Modrý kód. Toto opatření je platné do 24. 3. 2020, kdy se rozhodneme o dalším postupu na základě vývoje celé situace,” potvrdil deníku Aha! mluvčí Primy Josef Ducký.

Uzavření ateliérů vítá i Veronika Arichteva(33), která už dříve odmítala ze strachu z nákazy natáčet. „Měla jsem celý den točit Slunečnou. Víme, že všichni na place se snaží o dodržování bezpečí, a je to dobře. Ale já se rozhodla, že točit prostě nepůjdu! Nepřijde mi to natolik důležitý v těchto dnech. I když si práce vážím. Zodpovědný je prostě být doma, pokud můžete! Děkuju Simoně, naší hlavní producentce, že mě pochopila a nenutila. Vím, že jsem všem způsobila velké komplikace a omlouvám se ještě jednou,” vysvětlila herečka.

TV Nova
Oříznutá Ulice
Namísto obvyklých pěti dnů zařazuje od tohoto týdne pouze čtyři díly nekonečného seriálu Ulice. V čase pátečního vysílání bude televize Nova reprízovat kriminálku Specialisté.

Česká televize
Šíp v ohrožení
Všechnopárty Karla Šípa v ohrožení. I kvůli uzavření Divadla Semafor, kde od začátku natáčí. „Změny se dotýkají všech oblastí výroby. Zastavuje se nebo přerušuje většina výroby pořadů. Prioritně vyrábíme zpravodajství. Všechno ostatní se přehodnocuje vzhledem k logistickým a dalším opatřením,” řekl Aha! Filip Platoš z České televize.

TV Prima
Volno má i Kraus

Kromě seriálů Slunečná a Modrý kód mají stopku také Show Jana Krause, Na Pavláska a Receptář prima nápadů. Do odvolání byly zrušeny i castingy k show Česko Slovensko má talent. Zpravodajství se to netýká, včetně nedělní Partie.

Slunečná: Lucie Benešová se ocitne v ohrožení života:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.