Překvapená jubilantka Eva Holubová: Oslava ve Slunečné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Překvapená jubilantka Eva Holubová: Oslava ve Slunečné

Pod vedením Marka Lambory a Maroše Kramára se ve Slunečné i zpívalo.
Pod vedením Marka Lambory a Maroše Kramára se ve Slunečné i zpívalo. (Foto - FTV Prima)

Tohle nečekala! Eva Holubová si myslela, že to bude jen další pracovní den. I když má 61. narozeniny až o víkendu, její kolegové ze seriálu Slunečná na nic nečekali a svou oblíbenou kolegyni překvapili.

„Dostali mne, a ne že ne! Kolegové na Slunečné! Narozeniny mám až o víkendu, takže jsem to čekala o to méně. Vlastně vůbec! A taky mne nenapadlo, že na takovém seriálu se tohle ctí a drží, že si to vůbec někdo uvědomí a udělá si čas na blahopřání a dojemnou chvilku nad vynikajícím dortem,“ rozplývala se Eva Holubová, v seriálu sekretářka Hana Schwartzmüllerová.

Správné tušení
Možnost gratulace své seriálové asistentce si nenechal ujít ani hlavní hrdina Marek Lambora (24). „Evičce jsem popřál, ať se jí moc daří, štěstí a hodně zdraví! Hned od začátku jsem měl takové tušení, že si na place budeme rozumět. Ukázalo se, že moje tušení bylo správné. Odvážím se říct, že na sebe hezky slyšíme a rozumíme si,“ pochvaloval si spolupráci představitel bohatého lamače dívčích srdcí Janka Linharta.

Sevřený žaludek
Holubová se přiznala, že ne vždycky měla takové štěstí na spolupracovníky. „Vím, co to je chodit někam se sevřeným žaludkem, srdcem i myslí! Teď už delší dobu chodím na všechna svoje pracoviště ráda. Začala jsem to brát jako samozřejmost a málo jsem se z toho radovala a těšila se. Moji kamarádi ze Slunečný mi připomněli tenhle luxus! Za což jim ještě jednou moc děkuju,“ nechala se slyšet herečka.

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
6. 3. 2020 • 21:54

A jak to dopadlo?Ož*rala se sluníčkářská vítačka nebo ne?

Uivatel_5410907
6. 3. 2020 • 17:56

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.