Nevraživost v klanu Hrušinských! Co ji odstartovalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nevraživost v klanu Hrušinských! Co ji odstartovalo?

2015. Bratři Rudolf (vlevo) a Jan.
2015. Bratři Rudolf (vlevo) a Jan. (Daniel Černovský)

Říká se, že peníze kazí charakter, a mnohdy to tak skutečně je. Právě peníze jsou dlouholetým sporem mezi Rudolfem Hrušinským (73) a jeho bratrem Janem Hrušinkým (65). Sourozenci spolu již léta nemluví, důvodem sporu je vila po jejich rodičích.

Vztah je na bodu mrazu od smrti paní Hrušínské v roce 1997. Tehdy vyšlo najevo, že velká soudržná rodina je iluze a že spolu bratři v jednom domě prostě koexistovat nedokáží. „Všechno to začalo smrtí babičky. Najednou jsme přestali žít v jednom baráku. Se strýcem Rudolfem a jeho rodinou jsme se vůbec nevídali,“ řekla dle Sedmičky Janova dcera Kristýna Hrušinká.  

Rudolf Hrušínský je na mincích! Od Febiofestu ji převzal jeho syn!

Video se připravuje ...

Vztahy však údajně vázly už před smrtí paní Hrušínské, která svého manžela přežila jen o tři roky, ale kvůli ní se prý bratři ještě drželi. Po její smrti však už zřejmě neviděli důvod udržovat dobré vztahy. Jan chtěl v rodinné vile v Nuslích zůstat, Rudolf, který v ní měl také byt, chtěl odejít. Cena, kterou však dostal za půlku domu jako odstupné, nebyla dostačující.

„Že by ti dva šli spolu na oběd, to opravdu nehrozí. Nemluví spolu a skoro vůbec se nevídají. Rodina se prostě rozpadla. Dost mě to ranilo,“  svěřila se týdeníku Sedmička Kristýna.

Na video s Rudolfem Hrušinským se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.