Rosol si postěžoval na Ochotskou: Šokovaná moderátorka má prý důkazy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rosol si postěžoval na Ochotskou: Šokovaná moderátorka má prý důkazy!

Ochotské se Rosolův vzkaz nelíbí.
Ochotské se Rosolův vzkaz nelíbí. (Foto: ara)

Michaela Ochotská je pořádně naštvaná a může za to její exmanžel Lukáš Rosol. Ten si totiž na sociální síti postěžoval, jak málo vídá syna Andreho (3). Což se moderátorce ochočitelně ani trochu nelíbí.

„Konečně spolu, Andreasku. Tento rok bohužel jen potřetí, snad se uvidíme ještě do Vánoc!“ napsal ke snímku na Instagramu Lukáš Rosol a pak si ještě postěžoval, že více neměl dovoleno.

Ochotskou se Rosol rozvedl loni v listopadu a moderátorka se pak i se synem odstěhovala do Bruntálu. Sama se k fotce a tvrzení exmanžela nevyjádřila, mlčet ale nevydržela její kamarádka, podle které je Míša vytočená doběla.

Je to celé účelové, blíží se totiž soud chce pan Rosol nechat snížit už tak nízké alimenty na syna,“ řekla Blesku kamarádka známé moderátorky. Dokonce prozradila, že existují důkazy, které říkají, že tenista, který už se stihl i znovu oženit, lže. „Míša mu několikrát psala, kdy za nimi přijede do Bruntálu, aby viděl syna. Vždy to odmítl s tím, že se nepotáhne tak daleko autem. Ať mu syna doveze do Prahy,“ uvedla důvěrnice s tím, že moderátorka nemá problém ani s jeho novou manželkou Petrou Kubinovou.

„Míša to má v srdci už vyřešené, nemá s jeho Petrou žádný problém. Byl to on, kdo rozbil rodinu. Ví, že Petra za to nemůže,“ tvrdí žena, která si nepřála být jmenována a dodala, Ochotská je schopná to všecko dokázat u soudu.

Bang!: Rozchod Ochotské a Rosola? Víme proč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.