První foto syna Ochotské a Rosola: Malý André je neuvěřitelně roztomilý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

První foto syna Ochotské a Rosola: Malý André je neuvěřitelně roztomilý!

Tak to je on! Malý André a jeho rodiče.
Tak to je on! Malý André a jeho rodiče. (Reprofoto Sedmička, ara)

Tajemná Míša Ochotská, která jinak na své sociální síti ukazuje i fotky z manikúry, si největší tajemství nechávala dlouho pro sebe. Až několik týdnů po porodu poprvé ukázala syna Andrého Rosola. Fotografie roztomilého novorozence zveřejnil magazín Sedmička.

Syn se tenistovi a bývalé televizní hvězdičce opravdu povedl a v oblečku s medvídkem se už nastavil objektivu fotoaparátu. Celá maminka!

Pár dnů po dramatickém porodu už musel Rosol zpět na kurty, ale Ochotská zvládla péči na jedničku a syna si užívá den ode dne víc. „Tak strašně jsem se na něj těšila, že jsem ani nic neočekávala. Jen jsem chtěla, ať je malý už co nejdřív s námi,“ řekla čerstvá maminka Sedmičce.

„Andreasek je hodné miminko přes den, v noci je to ďáblík. Máme to trochu přetočené, ale časem to upravíme,“ dodala Míša a dodala, že její Lukáš je otcem snů. Ačkoliv většina novopečených tatínků přistupuje k miminku spíše s rozpaky, její snoubenec se ničeho nebojí. Se vším pomáhá a nemá problém ani s přebalováním. O svatbě zatím bývalá moderátorka stále mlží, ale do budoucna plánuje s malým cestovat po turnajích, kde zrovna bude hrát její milý.



Přečtěte si
ararat
6. 2. 2015 • 10:22

tak se na ní nedívej..

ararat
6. 2. 2015 • 10:21

marek.d..tobě někdo ublížil?..no ale asi dobře víš že je to pro ní,nepodstatné,hlavně že se líbí svému muži a že se mají rádi...prostě taková normální hezká rodinka

ochman
5. 2. 2015 • 23:36

sluší jí to když není vidět její obličej

ochman
5. 2. 2015 • 18:20

I dva modroocí rodičové mohou mít tmavooké dítě,ale vzhledem k vyhlášené "věrnosti" Ochotské to může být kohokoliv

kkrampota
5. 2. 2015 • 14:25

Tak to asi o malého ČËRNOOKÉHO syna MODROOKÝCH rodičů nebyl moc zájem, že jeho první titulkou je sedmička..... Jelikož však prcek nemůže za to, komu se narodil, přeju mu hodně zdravíčka a co nejméně zášti od nás bulvárních hltačů !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.