Alex Mynářová: Rozvod na spadnutí a třetí dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alex Mynářová: Rozvod na spadnutí a třetí dítě?

Dvojnásobná máma Alex Mynářová prozradila, že by se dalšímu dítěti nebránila.
Dvojnásobná máma Alex Mynářová prozradila, že by se dalšímu dítěti nebránila.  (archiv Blesku, Marek Pátek)

Ani po skončení manžela ve funkci nemá klid. Alex Mynářová (39) má terč na zádech a neustále musí odpovídat na otázky týkající se jejího rozvodu s Vratislavem Mynářem. Jak už mnohokrát řekla, k žádnému rozvratu v jejich manželství však nedochází, pár dokonce přemýšlí i o dalším dítěti.

Přesun Vratislava Mynáře na Moravu, kde se věnuje podnikatelské činnosti, vyvolal skutečně haló. Manželé však odloučení vnímají jako zcela rozumný krok. Přesun Alex na druhou stranu republiky není možný, moderátorka je zde vázaná pracovními povinnostmi, obě děti zde pak navštěvují školní zařízení. 

Alex Mynářová: V upnutém overalu ukázala vše!

Video se připravuje ...

Že je mezi manželi vše v pořádku dokazují o společné fotografie, naposled sdílela fotku z rodinného alba na prvního máje, kde spolu s manželem popřála hodně lásky i všem svým příznivcům. 

Alex se s Vratislavem paradoxně nyní vídá častěji, než když byl ve funkci kancléře a užívají si společný čas. Dokonce přemýšlejí i o dalším dítěti. „Ráda bych pokračovala v práci, chtěla bych mít hodné a zdravé děti a možná bych měla konečně rozseknout, jestli třetí dítě ještě ano, nebo ne. To je věčné dilema,“ podělila se na sklonku čtyřicítky o svá přání nedávno pro Deník. 

Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Pavel Malina
30. 10. 2023 • 18:15

To je ovšem zvláštní situace. Každopádně co se týče rozvodů, tak také mám teď čerstvě jeden za sebou. Procházka růžovou zahradou to teda rozhodně nebyla. Spíše naopak. Jsem tedy velice rád, že jsem na své straně měl alespoň zkušeného právníka - http­s://ww­w.ci­kr.cz/ Nebýt jeho, tak by to celé asi pro mě moc dobře nedopadlo.

Marta
13. 5. 2023 • 13:27

Saško Nosková, karma je opravdu zdarma, Nepřeju Ti nic hnusného, zejména pro děti, které za své rodiče nemohou, přesto, pro mne jsi póvl, sorry.

George
13. 5. 2023 • 10:52

Proboha, zajímá někoho ta zlatokopka Mynářovic? Ta by měla chodit kanálama, jako ten její skřet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.