Alex Mynářová: V pátém měsíci těhotenství přišla o miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Alex Mynářová: V pátém měsíci těhotenství přišla o miminko

Alex Mynářová sdílela rodinnou fotku s manželem a syny
Alex Mynářová sdílela rodinnou fotku s manželem a syny (Facebook Alex Mynářové)

Na miminko není pozdě ani ve čtyřiceti letech. Těhotenství se proto nebrání ani Alex Mynářová (39), jež čtvrté kulatiny oslaví letos v květnu. I po tragické zkušenosti, kdy v pátém měsíci přišla o vysněnou holčičku, si moderátorka nechává otevřená vrátka k dalšímu možnému pokusu.   

Doma má samé chlapy, a tak je pochopitelné, že by se současný stav chtěla pokusit vyvážit případnou parťačkou. Ze smutné události se do jisté míry oklepala, a tak se ještě jednomu těhotenství nebrání. Čas je ale neúprosný a v tuto chvíli tomuto plánu zcela nenahrávají ani pracovní okolnosti. „Ještě to zcela není uzavřené toto téma. Jako že dvě děti je to finále. Teď si to představit neumím, teď trochu vítězí práce, ale čas běží, já to vím. Kluci by si přáli sourozence, přáli by si dva bratry ještě,“ přiznala Alex Mynářová v pořadu Face To Face.

Alex Mynářová: V upnutém overalu ukázala vše!

Video se připravuje ...

Kdyby se jednoho dne rodina bývalého hradního kancléře Vratislava Mynáře (55) rozrostla o vysněnou dceru, měla by moderátorka po nešťastné zkušenosti dozajista velkou radost. „Taky jsem toužila po holčičce, holčičku jsem čekala, bohužel jsem o ni přišla,“ zavzpomínala s bolestí v hlase. Plány jí však momentálně mimo pracovní vytíženost bortí i fakt, že zatímco ona se syny Vratislavem (necelých 8) a Viktorem (3,5) obývá luxusní pražskou vilu, manžel mezitím tráví čas v domku na Moravě.

Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.