Moderátorka Mynářová šokuje: Odloučení od manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátorka Mynářová šokuje: Odloučení od manžela

Alexandra a Vratislav Mynářovi
Alexandra a Vratislav Mynářovi (Blesk:Ladislav Krivan)

Mohlo by se zdát, že Vratislav Mynář bude mít po skončení ve funkci kancléře více času na manželku a syny a bude jim tím pádem věnovat veškerý volný čas. Namísto toho se rodina trhá. Alex zůstává s dětmi v Praze, zatímco manžel odjel na Moravu. 

„V okamžiku, kdy Miloš Zeman skončí v úřadu, můj manžel končí jako kancléř. Nebude pokračovat a nebude chtít jít do jiné veřejné funkce. Vrátí se ke své práci, u které skončil, než se stal kancléřem, a zřejmě se vrátí na Moravu,“ sdělila Mynářová už loni v květnu redakci eXtra.cz. 

Producent František Janeček s půvabným doprovodem. Ale vždyť je vdaná!

Video se připravuje ...

Připomněla přitom, že ona sama ale Prahu neopustí. "Musíme si říci, jak co chceme, ale jisté je, že naše děti chodí v Praze do školky a do školy. Já tady mám práci, přátele... Až manžel skončí na Hradě, vrátí se tam, odkud přišel, a odtamtud nepřišel se mnou,“ řekla také. 

Z jejího vyjádření to chvíli vypadalo, že se schyluje k definitivnímu rozpadu rodiny. Nyní však Alex uvedla věci na pravou míru a ukázala se jako chápavá a milující manželka, která navrhla řešení v rámci rodinného blaha. „Manžela si teď moc neužíváme. Bude delší čas na Moravě, v řádů měsíců. Myslím, že to po vypjatém a hektickém finiši ve funkci potřebuje. Byla jsem to já, kdo mu to navrhl a na nějaký čas ho uvolnil z rodinných povinností. Naše děti ho budou potřebovat v plné síle a tu teď musí načerpat,“ vyjádřila se pro Expres.cz. 

Alex Mynářová se stala průvodkyní po Pražském hradě. Na novém Youtube kanálu Kanceláře prezidenta republiky



Přečtěte si
qwerta
24. 3. 2023 • 21:14

AHel
22. 3. 2023 • 07:53

Pán už není mocný, tak co takhle ho z vily vystrnadit, to bývalé modelky umí (né všechny, pochopitelně). Co čekal vošklivoun jeden nejen na duši ale i na těle.

amba
19. 3. 2023 • 13:00

no že je vyčuraná dorotka bylo jasné od prvního pohledu

amba
19. 3. 2023 • 13:00

no že je vyčuraná dorotka bylo jasné od prvního pohledu

Alena Severýnová
19. 3. 2023 • 07:17

Co tak nechat je žít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.