Mynářová stopla živnost! Půjčování si od Babišové vyvrací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mynářová stopla živnost! Půjčování si od Babišové vyvrací

Prezidentské volby 2023: Andrej Babiš během tiskové konference (14. 1. 2023)
Prezidentské volby 2023: Andrej Babiš během tiskové konference (14. 1. 2023) (Blesk:Jakub Poláček)

Monika Babišová (48) i manželka současného kancléře Vratislava Mynáře, Alex (39), bezesporu patří mezi dámy s osobitým šarmem, který umí podrthnout i volbou správného oblečení. Nedávno se obě představily v podobné halence a rýpalům hned vyvstalo na mysli, zda-li si »holky« od sebe oblečení náhodou nepůjčují. 

Obě v krátkém časovém horizontu vynesly růžovou halenku s výraznou mašlí. U stejného návrháře ale nenakupují. Košile Alex pochází z kolekce vlastního brandu »Alex by Gianni«, který má v současné chvíli zastavené působení pro nedostatek času krásné brunetky. 

„Je to pouze náhoda, takže jsem to musela uvést na pravou míru, aby to nevypadalo, že si s Monikou Babišovou halenky půjčujeme. Tenhle střih i barva je ale skvělý, já i Monika jsme každá jiný typ, ale sedí nám oběma. Myslím, že bude slušet prakticky každému,“ vyjádřila se Mynářová pobaveně na dotaz redakce ŽivotvČesku, jejíž dotaz směřoval právě k tomu, zda obě dámy náhodou nesdílí jeden a týž šatník. 

Producent František Janeček s půvabným doprovodem. Ale vždyť je vdaná!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Mirka Nová
28. 3. 2024 • 01:43

Je zajímavé, že Mynářová nyní popírá půjčování si od Babišové a rozhodla se zastavit svou živnost. Tohle jednání mi přijde správné a doufám, že přispěje k objasnění celé záležitosti. Jako majitelka on-line podnikání vím, jak důležité je budovat si důvěryhodnost a poctivost ve vztahu ke klientům. Já jsem si nedávno objednala firmu na stránkách http­s://web­mail­shop­.eu/, která se mi postarala o vylepšení viditelnosti mého webu a e-shopu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.