Eva Pavlová nebo Monika Babišová: Znáte příští první dámu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Pavlová nebo Monika Babišová: Znáte příští první dámu?

Návrhářka interiérů a dohližitelka na fondy Monika Babišová.
Návrhářka interiérů a dohližitelka na fondy Monika Babišová. (Foto Aha! – ﷯J. Poláček, J. Koťátko, ara)

Seznamte se! Eva Pavlová (58) nebo Monika Babišová (48) bude stát v březnu po boku svého manžela při inauguraci ve Vladislavském sále. Zatímco jedna přiznala, že zkusila marihuanu a jezdí na motorce, ta druhá ráda cestuje a udává módní trendy.

Eva Pavlová

Armáda pro Petra Pavla (61) neznamenala jen práci, ale našel v ní i lásku svého života. Ačkoliv oba manželé shodně říkají, že se potkali při práci v Prostějově na tamní ubytovně, kde Eva působila jako důstojnice, pravdou je, že už se znali z dřívějška. „U nás to nebylo moc romantické. Potkali jsme se v pracovním prostředí, bydleli na stejné vojenské ubytovně a po letech jsme se pak potkali zase na tom samém místě,“ vyprávěla Eva. Padli si do oka a z pracovního vztahu přešli do toho mileneckého.

Monika Babišová

Láska Babišových také vzplála na pracovišti. Jiskra přeskočila hned při prvním setkání, vztah z toho vzešel ale až později, protože oba v té době byli zadaní. „Já byla normální dvacetiletá sekretářka, on byl jedním z obchodních partnerů mého šéfa,“ vyprávěla Monika pro Lidovky.cz. Vzal ji s sebou na školení a odsedl i od ostatních, čehož Monika využila. „Moc jsem se s tím nepárala, přišla jsem k němu, sedla si mu na opěrátko křesílka, pěkně nohu přes nohu a zeptala se ho, jak se má,“ vzpomínala v Aha!.

Jaká je jejich současná profese

Eva Pavlová

Vystudovala Vysokou vojenskou pedagogickou školu v Bratislavě, dělala důstojnici a stále je podplukovnicí v záloze. V případě potřeby tak stále může být povolaná do služby. „Nestali jsme se vojáky, abychom seděli v kanceláři, ale abychom bránili naši zem,“ řekla v září. Ani politika ji ale není cizí. Zvolena byla do zastupitelstva obce Černouček na Litoměřicku, post obhájila minulý rok na podzim.

Monika Babišová

Vystudovala na střední ekonomické škole obor organizace administrativy. Ten ji po maturitě přinesl místo sekretářky v podniku Lovochemie. Dnes se věnuje interiérovému designu. Navrhovala interiéry jak restaurace Paloma v Průhonicích, tak v její zkrachovalé francouzské odnoži, která se pyšnila michelinskou hvězdu. Zároveň vykonává dohled nad svěřenskými fondy holdingu Agrofert a skupiny SynBiol.

Vzkaz voličům Eva Pavlová

Video se připravuje ...

Čemu se chtějí věnovat v roli první dámy

Eva Pavlová

Má v hlavě rovnou několik problémů, která by chtěla řešit. „Mám kolem sebe spoustu skvělých lidí, o které se mohu opřít a se kterými bych chtěla řešit témata. Ráda bych, aby se například řešily problémy žen a rodin,“ sdělila.

Monika Babišová

Iniciovala založení Nadace Agrofert, která pomáhá i samoživitelkám. Na Hradě by v projektech chtěla pokračovat. „Nechci se soustředit jen na jednu skupinu lidí a chci podporovat neziskové organizace,“ uvedla pro TV Nova.

Jaké jsou v osobním životě?

Eva Pavlová

Armádou vycepovaná Pavlová není žádnou květinkou. „Už v patnácti letech jsem si udělala řidičák na malý motocykl,“ prozradila pro Extra.cz. Dnes už má řidičák i na velkou motorku a po menší přestávce se k ježdění zase dostává. Ráda doma vaří a miluje klasickou českou svíčkovou a guláš. Netají se ani tím, že si v Amsterdamu koupila brownie s marihuanou uvnitř.

Monika Babišová

O manželce expremiéra se dá mluvit jako o módní ikoně. Vždy stylově oblečená Monika je známou stálicí na módních přehlídkách. Miluje cestovat do zahraničí, kde se prý snaží Babiše přesvědčit, aby telefon alespoň tam odložil. „Vynadám mu a řeknu, ať aspoň trochu odpočívá... Snad na dovolenou má stejný nárok jako všichni ostatní,“ řekla webu LP-LIFE.cz.

Babišová popřála manželovi do 2. kola. Jsem na blondýnky, reagoval Babiš na údajné kompro a útočil na Pavla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5166824
17. 1. 2023 • 09:33

krásná a reprezentativní je samozřejmě Monika...

laskava
16. 1. 2023 • 11:37

Inka
16. 1. 2023 • 07:50

Eva Pavlová MEMENTO - nikdy !!!
💣💣💣

Vystudovala Vysokou vojenskou pedagogickou školu v Bratislavě, dělala důstojnici a stále je podplukovnicí v záloze. V případě potřeby tak stále může být povolaná do služby.
💣💣💣„Nestali jsme se vojáky, abychom seděli v kanceláři, ale abychom bránili naši zem,“ řekla v září.
💣💣💣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.