Manželská krize, útěk od manžela? Babišová promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželská krize, útěk od manžela? Babišová promluvila

Monika Babišová vyvrací fámy
Monika Babišová vyvrací fámy (E15 Michael Tomeš)

Že Andrej Babiš skončil kvůli náhlé indispozici v IKEMu, se všeobecně ví. Nyní se ovšem vyrojily zprávy, že mělo jít o následek gradující manželské krize. Monika Babišová prý měla dokonce od expremiéra odejít. Jaká je pravda?

Dobrý den, víte, že o nás stále něco koluje, takže už se ani nedivím a jen se tomu směji. Jsou to blbosti jako vždy," okomentovala v SMS zprávě sedmačtyřicetiletá Monika Babišová dotaz webu ŽivotvČesku na údajnou krizi v manželství s Andrejem Babišem (67). Také sám expremiér mluví o příčině hospitalizaci zcela jinak, než-li uvádějí šokující spekulace o rozkolu.

Manželky českých politiků

Video se připravuje ...

„V pátek po obědě, kdy jsem měl velký hlad a hltal rychle jídlo, se mi udělalo velice špatně, měl jsem »synkopu«, což je slovo, které jsem slyšel v nemocnici poprvé. Znamená ztrátu vědomí. Trvala necelou minutu, kolegové mi naštěstí poskytli první pomoc a ve 13:26 zavolali záchranku, která mě odvezla do IKEMu," popsal důvod vyšetření v pražském IKEMu Andrej Babiš. 

Babiš o pekelné dovolené s rodinou: Co vytkl Monice a bude se jeho syn ženit?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
donypan
21. 3. 2022 • 18:29

To se ve světě nanajde jeden jediný frajer,který posadí ty dva trpasličí magory k jednomu stolu a přinutí je se domluvit.Zelenský musí pochopit,že Krym už nikdy nebude Ukrajiny a Putin zase musí slevit ze svých mocenských ambicí.

yokky
17. 3. 2022 • 14:43

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.