To Babiše nepotěší! Monika už toho má plné zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tohle Babiše nepotěší! Monika už toho má plné zuby

Monika Babišová by byla nejraději, kdyby manžel v politice už skončil.
Monika Babišová by byla nejraději, kdyby manžel v politice už skončil. (Robert Klejch)

Od lockdownu se manželka premiéra na veřejnosti příliš neukazuje. Nedávno ale udělala výjimku a vyrazila společně s dcerou Vivien a exmanželkou Karla Vágnera na akci prestižní modelingové soutěže. A došlo i na téma Andrej Babiš (67) jako manžel.

Volby se blíží a tlak na kandidáty z toho důvodu roste. Současný premiér se navíc bude snažit obhájit pozici vítěze, což je tedy pro politika velmi náročné období. Jak to v takových chvílích vypadá u Babišů doma? „Abych byla upřímná, moc se nevidíme. Snažím se věnovat dětem. Byli jsme společně na dovolené, abychom si užili pěkné počasí, opravdu se s manželem nevidíme,“ přiznala Babišova žena v rozhovoru pro TV Markíza.

Manželky českých politiků

Video se připravuje ...

Monika Babišová (47) se zároveň netajila ani tím, že už manžela ve funkci předsedy vlády nechce. Na otázku, zda Andrejovi Babišovi přeje vítězství totiž odpověděla takto: „Samozřejmě nejlepší by bylo, kdyby se úplně stáhl z politiky,“ prozradila bez kudrlinek.

Focení manželky Mikea Pompea s Babišovými

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.