ZÁKAZ OCHRANKY! Babiš se bojí o děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

ZÁKAZ OCHRANKY! Babiš se bojí o děti

Andrej Babiš s rodinkou
Andrej Babiš s rodinkou (Facebook )

Sedmašedesátiletý předseda vlády promluvil o negativním dopadu své práce na rodinu. A zmínil i vztek kvůli zákazu, který vyfasoval od vlastních bodygurdů. 

„Nelíbí se jim to. Má to na ně, ale i na celou rodinu, negativní dopad. Vím, že u některých mých kolegů měla politika dopad na jejich děti tak, že i učitelé ve školách na ně měli divné a nemístné poznámky. Mé děti s tím naštěstí problém nemají, ale samozřejmě se o ně bojím. Mám rád všechny své děti stejně a mrzí mě, že na ně nemám tolik času, stejně tak na vnučky," popsal nedobrou situaci na domácí frontě Andrej Babiš podle webu Extra.cz.

Majetky politiků a řež kvůli Pandora Papers: Babiš má možná i byt na Praze 6

Video se připravuje ...

„Aby toho nebylo málo, z důvodu své ochrany nemůže Babiš ani řídit motorové vozidlo! „Je to dlouho, co jsem řídil auto, a štve mě to. Chtěl jsem si to zkusit, když jsem jel na pumpu s Viktorem Orbánem, ale zakázala mi to ochranka. Tak jsem se aspoň chvíli projel po D1, kterou jsme konečně kompletně zrekonstruovali. Řízení mi chybí už jen proto, že mám v garáži Audi A8, jež mám rád," láteří premiér.

Příjezd Andreje Babiše do štábu ANO

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.