Pravidla jen pro chudé? Babišová, Havlová a Prachařová pod palbou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pravidla jen pro chudé? Babišová, Havlová a Prachařová pod palbou!

Havlová na Zanzibaru.
Havlová na Zanzibaru. (foto Instagram)

Jsou známé a mají dostatek financí. Proto si sbalily kufry a vyrazily na dovolenou, pryč ze zamořeného Česka. To se mnohým občanům této republiky nelíbí, a tak jsou nyní Monika Babišová, Dagmar Havlová a také třeba Mariana Prachařovou pod silnou palbou kritiky.

Nejvíce lidem pravděpodobně vadí dovolená manželky premiéra Andreje Babiše. Monika by totiž jako choť předsedy vlády měla dodržovat doporučení, která její muž schvaluje i nařizuje. Logicky by se nabízelo, že půjde příkladem. Takhle akorát všem dokázala jen to, že největší roli hrají v cestování peníze. Babišová se nejspíš příliš nezabývala solidaritou a myslela jen na relax u moře. K výletu své ženy se předseda vlády ještě nevyjádřil a podle mnohých ani nevyjádří.

„Jako cože? Cestovat teď máme nařízeno pouze v nezbytných případech, jako třeba za prací. Monika pracuje z Dubaje, jo?“ napsal jeden z rozčílených občanů o dovolené manželky premiéra Babiše.

„Je fakt, že jako manželka premiéra by měla ‚držet basu‘ a podpořit vládní doporučení a dělat něco užitečného. Ale jinak neporušila nic – cestování ven ze země není zakázané, cestovatelé se jen musí řídit předpisy dané země. A momentálně se cestovat do určitých zemí dá téměř bez problémů a situace tam je velmi odlišná od té naší (alespoň z pohledu nařízení). Jestli je to u pí. Babišové ale morálně správně, je věc jiná,“ zní podle Extra.cz názor dalšího z diskutujících.

Havlová si také užívá v teple

Za hranice České republiky vyrazila i herečka Dagmar Havlová. Ta se vydala do vzdáleného Zanzibaru, kde není nutné prokazovat negativní test na koronavirus.

„Cesta byla náročná, jsem ráda, že jsem se po více než roce vydala za odpočinkem i zážitky, o které se s vámi budu postupně dělit,“ pověděla podle super.cz bývalá první dáma, která se na dovolenou moc těšila.

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali

Video se připravuje ...

„Uvědomění si toho, že někde je léto, probouzí vzpruhu při pohledu z okna,“  dodala. Ani její výlet nenechal některé chladnými, takové rozhořčení jako u Moniky však její rozhodnutí nezpůsobilo. Přeci jen paní Havlová není již manželkou politika, který by měl být příkladem pro občany České republiky a vypadá to, že má spoustu fanoušků, kteří jí přejí, aby nabrala ze sluníčka a tepla sílu.

Prachařová to pořádně slízla

Silnou kritiku jako Babišová schytala spíše mladá influencerka Mariana Prachařová, která s kamarádkami vyrazila do Dubaje. Není sice ženou nebo partnerkou vysoce postaveného politika, ale lidem leží v žaludku její sláva, která je podle mnohých zcela nezasloužená. „Vám se nedoneslo, ze by se v tenhle době nemělo cestovat? nebo to jen ignorujete, protože Dubaj je asi důležitější než zdraví lidi kolem vás? Věřím, že spousta z nás by chtěla začít zase žit normální život a kvůli lidem jako vy, co si myslí, že se jich regulace a doporučeni (nebo třeba zdravý rozum) netýkají, to moc nejde,“ napsal jeden z uživatelů Instagramu pod fotografii Mariany, která bojuje s poruchou příjmu potravy, což se velmi podepsalo na její psychice i vzhledu. Nutno dodat, že její vizáž začíná být až alarmující.

„A vemte s sebou Aničku Šulcovou (Influencerka, která je spojená s poslední kampaní Úřadu vládu, pozn.red), ta je taky jako vy udřená z tý drsný práce na instáči,“ vzkázal Prachařové další z rozzuřených lidí.

„Myslím, že by bylo rozhodně lepší nikam za hranice nejezdit, pak by se možná zmenšil nárůst nakažených a tady bychom neměli zakázaných tolik věcí... I když si myslím že je za tím určitě nějakej podvod, ale takhle to bude kolovat do nekonečna. Můj názor. A doufám, že se tu zas nestrhne vlna hejterských zpráv od lidí, co o věcech neumí přemýšlet a jen hejtujou,“ dodala další sledující dcery Dany Batulkové a Davida Prachaře.

Železná lady Medvecká: Pokuta půl milionu! A Havlové se rozpadá domov

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
6. 2. 2021 • 11:03

Opravdu další stupidní článek pisálků, zavádějící a amorální !!!
Čtvrtina národa je momentálně v teple u moře...ať už řadový občané, nebo známé osobnosti, různé malé hvězdičky směšných seriálů !
Závist je sv* ně !

vigela
5. 2. 2021 • 20:11

Ať si trhnou, nádhery. Zdrhnout ze srabu je pro ně snadné. Snad je za to nikdo nebude obdivovat. Na zážitky paní Havlové opravdu nejsem zvědavá.

mbmb
5. 2. 2021 • 09:24

s Andrejkom je nuda ,zahradnik je pro zazitky a vdova se nudi nahlas v Praze ,tak frnk !!Dalsi Veresky a spol cumi na barmany po svete - chudinky

amgal
5. 2. 2021 • 09:01

Havlová se nemusí s nikým dělit o zážitky. Kdo by byl na to zvědavý? Ať si dělá co ji baví, ale neotravuje ostatní.

Alva
4. 2. 2021 • 19:54

Ještě doplním, že pravidla jen pro chudé není dobrý, napsala bych pro rozežrané a neposlušné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.