Babišové veřejná sebevražda? Stupidní a odporné, hromují lidé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babišové veřejná sebevražda? Stupidní a odporné, hromují lidé

Monika Babišová
Monika Babišová (Blesk - Tonda Tran)

Monika Babišová se vyjádřila k situaci kolem koronaviru a také k opatřením, která předkládá vláda jejího manžela. Místo toho, aby občany uklidnila a postavila se za manžela a premiéra Česka, rozzuřila veřejnost svým asi zcela nepromyšleným vyjádřením. To by se dalo přirovnat ke slovnímu průjmu.

„Jsme na tom hůř než všichni, protože musíme vše přísně dodržovat a jsme nejvíc sledovaní,“ pověděla v rozhovoru pro Blesk Babišová. Tímto vyjádřením mnohé naštvala a zajistila si tak spoustu nových nepřátel. Zatímco mnoho lidí v České republice přišlo o práci, blízké lidi a začínají bojovat s depresí, Monika si užívala na dovolené v Dubaji a bydlí si v luxusu. I tak se však nebála použít tato slova a dělat ze sebe oběť. Kritici si krátce na to na Monice pořádně smlsli.

Focení manželky Mikea Pompea s Babišovými

Video se připravuje ...

„Tady si člověk ani nemůže v klidu zajet do Dubaje, aby ho to psychicky nevyčerpalo,“ zněl názor jednoho uživatele sociálních sítí.

„Nechci být sprostý, ale toto je na úrovni sociální inteligence záchodové štětky. Příšerná stupidita v přímém přenosu bez PR filtru. Odporné!“ napsal podle extra.cz další člověk, kterému Moniky vyjádření přišlo jako velký přestřel. Babišová by si tak měla dávat pozor na to, co říká a píše na sociálních sítích.

Andrej Babiš vyšupal Moniku dvoumetrovou pomlázkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lukim
5. 3. 2021 • 05:56

Souhlas! Závist jede na plné pecky!

-bello-
4. 3. 2021 • 13:16

Já nepochybuju ani na vteřinu o tom, že rodina premiéra je na tom co se tlaku a pozornosti týče hůř, než např. běžný úředník ( který je královsky placen za on line práci z domova, nebo Ukrajinec, který už ožralý jede z ubytovny do práce a roušku sundá, protože potřebuje v tramvaji žvanit a vydechovat odér a posílat Čechy do pr.., protože už má už české občanství a už je tady doma atd atd. .
Babišová řekla pravdu a moje ozázka na ty závistivce zní: chcete odcestovat v této době na pár dní? Já ne! Zůstat příp. někde v cizí zemi v nemocnici nechci! Počkám si na očkování. Tedy to shrnu:
letenky a pobyty teď jsou levné. Podívejte se na své plné nákupní vozíky a přežírání se z covidové nudy, uberte a na cesty budete mít taky!

avina
4. 3. 2021 • 12:54

Vypočítavá Dáša Havlová byla na dovolené minulý měsíc-Zanzibar. Ukázka fotky. Předváděla se Rolinsová i další zpěvačky, herečky. Jely odpočívat,kdežto paní B. měla důvod jiný. Hlavně, že viníka našli a bude potrestán vyhrožováním. Tečka.

dejavu26
4. 3. 2021 • 08:10

Sobecká, sebestředná bytost, se sociální inteligencí bublajícího bahna. Zbytečná ženská. Přitom kolik dobra by mohla ve své pozici vykonat. Ale národ a jeho potřeby či strasti jsou jí volné, není to žádná Olga Havlová. Zajímají ji jen kabelky, hadry, plastiky a další zbytečnosti k ukojení vlastních potřeb.

mbmb
3. 3. 2021 • 20:33

drzost kdo se staral kam jezdi Melania Trump ?! A kam frnkla zubata Klausova Livia

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.