Mezinárodní úspěch Babišové: Šik jako Melanie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mezinárodní úspěch Babišové: Šik jako Melanie!

Monika Babišová
Monika Babišová (Blesk:Jakub Poláček)

Ženy českých politiků plní svou úlohu na zahraničních cestách na jedničku. Minimálně s volbou kostýmků málokdy šlápnou vedle. To platí i pro Moniku Babišovou (47), jejíž módní vkus dokonce ocenila instagramová stránka, která v minulosti hodnotila i první dámy Spojených států.

České ženy zkrátka umí být šik! Důkazem je zvolený look Moniky Babišové, která se ukázala po boku svého manžela Andreje Babiše (67) na summitu v Maďarsku, jak psal web Expres.cz. Minimalistický kalhotový kostým udělal dojem i na instagramovou stránku, která se zaměřuje především na bývalou první dámu USA Melanii Trumpovou (51). Občas však správce stránky „Melania Trump Stylebook“ udělá výjimku a sdílí i drahé polovičky jiných politiků.

Manželky českých politiků

Video se připravuje ...

Tentokrát se profil zaměřil na Moniku Babišovou, které s výběrem outfitů pomáhá stylista. Na summitu v Maďarsku podle hodnocení profilu a jeho sledujících Monika Babišová v černém kostýmu obstála. Monika si potrpí na luxusní kousky a i na první pohled jednoduchý kostým Dior obohatila luxusními doplňky v čele s výraznou kabelkou.

Focení manželky Mikea Pompea s Babišovými

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
23. 10. 2021 • 20:29

... Monika je kočka , to bude super první dáma !

mbmb
23. 10. 2021 • 15:45

Ano Monika je repre ! Má Šarm na rozdíl od barisne Ivany

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.