Babišová překvapuje o dceři Vivien: Rozporuplné dědictví po otci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Babišová překvapuje o dceři: Rozporuplné dědictví po otci

Dcera českého premiéra Vivien.
Dcera českého premiéra Vivien. (Foto Blesk - Jakub Poláček)

Kvůli statusu dcery miliardáře a premiéra republiky mohou někteří vnímat dceru Andreje Babiše (66) jako typický příklad miliardářovy dcery-může mít vše, nač si vzpomene. Manželka Monika Babišová (46) však tyto názory vyvrací.

Dvacetiletá dcera Vivien je podle maminky Moniky především skromná a starostlivá. „Jsem na ni pyšná, protože je velmi dobrá a šikovná studentka,“ uvedla Monika Babišová pro web ŽivotvČesku.cz. Přestože je dcerou premiéra, velkou pozornost na sebe raději nestrhává.

Sama ostatně neměla nikdy radost z toho, že se její otec stal vrcholovým politikem. Jeho povolání však respektuje, a nikdy tak nezpůsobila žádný skandál, jak je tomu někdy u dětí prominentních politiků zvykem.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Slovák se jel ptát Maďara, zda očkovat Čechy ruskou vakcínou...

Video se připravuje ...

Vivien se zdokonaluje ve francouzštině, což se jí hodí během výletů do Paříže. Jako téměř každá mladá žena ráda sleduje módní trendy a zajímá se o luxusní šperky, Francie je tedy pochopitelně jedním z oblíbených míst dcery českého premiéra.

Ačkoli Vivi zdědila půvaby po své matce, povahu má spíše otcovu. „Dcera po manželovi zdědila urputnost,“ přiznala Monika Babišová, což, jak sama přiznává, je mnohdy dvousečná zbraň.

Focení manželky Mikea Pompea s Babišovými

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdengregr
9. 2. 2021 • 11:04

Je mi fuk, z jaké je rodiny. Je to pěkná, sexy holka.

-bello-
8. 2. 2021 • 14:06

Všechny ženské, které mají staré manžely ( a zde je to o 20 let ) jsou divné, o tom diskutovat nebudu!
Nicméně, bohatí lidé bývají také hodně pracovití a bohatý rodič zpravidla své děti vede k práci a povinnostem. A to tvrdě .Znám to z domova, není o čem!
Ale jestli si myslí Babišová st., že ve Francii dcerunka najde extra módu a jestli to tak vnímá i její dcerunka, tak jsou blbé obě dvě a všichni , kteří tohle klišé opakují taky! Dnes ve Francii už jen pomalu tepláky, bordel a burky. Takže ani zlato, ani extra šperky ( to samý najde na Václaváku, na Národní, Na Příkopech apod. , ale rozdíl je, že v než s ním v dojde v Paříži na hotel ,okradou ji.
Malovat si Francii, jako srdce módy a elegance a kultury je dávno pryč.Jen setrvačnost v názoru a nikdo neřekne nahlas co za špínu a rozvrat tam je! .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.