Stesky Moniky Babišové: Chybí mi ten obyčejný život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stesky Moniky Babišové: Chybí mi ten obyčejný život

Monika Babišová promluvila o psychicky náročném období
Monika Babišová promluvila o psychicky náročném období (Foto: Dan Černovský, Instagram. Koláž: aha.cz)

Monika Babišová (46) se každoročně účastní potravinové sbírky, ať už jako ambasadorka projektu nebo jen jako obyčejný zákazník. I letošní Sbírka potravin nezůstala u Babišů bez povšimnutí. Ráno, kdy ještě její děti spaly, tiše vyklouzla z domu a neváhala přijet nakoupit do Tesca ve Vršovicích. A přitom promluvila o tom, jak prožívá premiérská rodinka karanténu.

„Je to i u nás velmi psychicky náročné a to jak pro mě, tak pro moje děti. Manžel doma tolik času netráví… Vážně jsme s tím měli problémy, jako všude v ostatních rodinách. Syn hodně trpí tím, že je sociálně izolovaný. Syn se dokonce chtěl zapojit a do nějak pomoci, takže šel na městský úřad v Průhonicích a nabídl se, že by rozvážel jídlo a nakupoval pro seniory, prostě pokud bude něco potřeba, tak aby ho kontaktovali a dali nám adresy, kde je co potřeba. Byla jsem na něj pyšná, on se opravdu rozhodl úplně sám. Já jsem si myslela, že se na to vykašle a nikam nepůjde a překvapilo mě, že tam opravdu druhý den zašel. Ale i pro mě je ta situace těžká, vždyť se nemůžeme navštěvovat, chybí mi lidé, se kterými jsem byla zvyklá trávit čas. Je sice fajn, že jsem doma, vařím a uklízím ale chybí mi ten obyčejný život," lamentuje Monika Babišová.

Rozjetá Monika Babišová slavila 45: Poslechněte si její karaoke verzi Decibelů lásky!

Video se připravuje ...

Manželka předsedy vlády uklízečkou? „ Ano, paní uklízečku jsme nechala doma. Já ji i nadále platím, ale aby něco někde nechytla, třeba v MHD, tak uklízím sama celý dům. A řeknu vám, je to docela náročné, i fyzicky. Do toho máme hodně práce v nadaci. Tím, že je tady od začátku roku korona, máme toho podstatně víc, vytvořili jsme krizový fond a každý den řešíme případy – aby lidé nezůstali na ulici, aby mohli zaplatit nájem, dáváme peníze domovům důchodců, kupujeme pomůcky, podporujeme děti z azylových domů, teď jsme nakoupili notebooku, prostě hnedka reagujeme na okamžité potřeby," překvapuje paní premiérová.

Vždy dokonalá Babišová tentokrát přestřelila! Co to má na zádech?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.