Pražský týden módy: Takhle to slušelo Schneiderové a spol. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pražský týden módy: Takhle to slušelo Schneiderové a spol.

Jitka Schneiderová
Jitka Schneiderová (foto Instagram)

Největší módní událost České republiky se konečně mohla uskutečnit. Další ročník Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, kde úspěšní designéři představují nové kolekce, sice nebyl takový jako dřív, ale dokázal uspokojit. Módní nadšenci se netěšili jen na zajímavé kousky návrhářů  ale i na to, co oblečou známé osobnosti. Kdo vynesl ten nejlepší outfit?

Pražský týden módy je jedním z nejdůležitějších týdnů pro české návrháře, modelky i celebrity, které zajímá móda. Vzhledem k pandemii nemohl být program tak různorodý a plný afterparty jako obvykle, i tak se však měli diváci na co těšit. Návrháři totiž nelenili a předvedli fanouškům nové a nápadité kolekce.

Video s Jitkou najdete zde:

Video se připravuje ...

V prvních dnech představili své kolekce designéři jako Jakub Polanka, LAFORMELA, Michael Kovacik, Pavol Dendis a Tereza Vu. Na tyto kolekce se kromě bloggerek a influencerek přišly podívat i známé české hvězdy jako Jitka Schneiderová, Denisa Dvořáková, Monika Marešová a další. V pozdější části fashion weeku se představili návrháři Lukáš Krnáč, Michaela Hrňová, Denisa Dovala, Tereza Rosalie Kladošová a Marcel Petránek. Jako každý ročník nechyběly ani kolekce z uměleckých/technických škol, tam zazářily budoucí hvězdy.

Jitka Schneiderová v luxusním modelu: Kdy se začala zajímat o módu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.