Proměna Ewy Farne: Kila šla sice pryč, jenže ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proměna Ewy Farne: Kila šla sice pryč, jenže ...

Ewa Farna
Ewa Farna (Instagram)

V poslední době lidé pějí na zpěvačku Ewu Farnou (27) samé ódy. Postavu má nyní jako lusk a je vidět, že jí role maminky celkově svědčí a zdá se být konečně sama sebou. Co se však nikdy nesetká s úplným pochopením, je zpěvaččin módní vkus.

I když to dříve u Ewy Farné vypadalo s váhou jako na horské dráze, dnes je vidět, že se se svou postavou smířila. „Mám rodinu a jsem ještě víc v klidu než dřív. A taky jsem se konečně vyprdla na všechno, co jsem kdy četla o jídle, a začala víc sledovat sebe sama: co mi vyhovuje, co ne, po čem mám energii, co mi ji naopak bere,“ prozradila zpěvačka časopisu Dieta. Mít „boky jako skříň“ pro ni již není aktuální stejně jako ona písnička, kterou si však její fanoušci oblíbili a zpívají ji nehledě na okolnosti.

Farna je tedy se sebou konečně spokojena a názory ostatních neřeší. To platí i v případě vlastního módního vkusu, který byl pro zpěvačku mnohdy kamenem úrazu. A ačkoli se její postava změnila, módní přešlapy zůstaly. Naposledy se na svém instagramovém účtu pochlubila snímky, na kterých nosí růžové šaty připomínající spíše lehčí kabát, který vměstnala do černého korzetu.  „Cítím se jako hvězda a co ty?“ zjišťovala spokojená Ewa.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...

Zpěvačka poté začala být přirovnávána k takovým popovým divám, jakými jsou Christina Aguilera (40) či Mariah Carey (51), které mají sice hlas jako zvon, jejich outfity jsou ale většinou předmětem vášnivých diskusí. Jinak tomu není ani u Ewy Farné. Jako zpěvačka boduje, na celkovém dojmu ale ubírají její módní výstřelky. Některé věci se zkrátka nezmění...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Xantypa
29. 11. 2021 • 11:05

To, že o Ewě psala média nelichotivě, je daň za úspěch. Jinak šikanu zažívá každý člověk: ve škole, v zaměstnání, v rodině, šikana je všude pro každého člověka, tak proč by se měla vyhnout celebritám...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.