Proměna Farne bere dech, jenže… Tohle byla lež? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proměna Farne bere dech, jenže… Tohle byla lež?

Ewa Farna
Ewa Farna (Profimedia)

O křivkách Ewy Farne (27) se toho už namluvilo opravdu hodně. Jednou je to holka jako lusk, jindy má boky jako skříň. Sama tvrdí, že je spokojená, ať je to tak, jak to je. Proč se tedy pustila do radikálního hubnutí?

Zpěvačka s polskými geny navenek nikdy své oblé křivky extra neprožívala. Dokonce o nich vznikl jeden z největších hitů Farne Mám boky jako skříň. Proč tedy najednou začaly vadit? Mohou za to přece jen urážlivé komentáře haterů, které se pod jejími snímky často vyskytují?

Ewa Farna: Promluvila o svém boji s nadváhou! Čím hubne?

Video se připravuje ...

Ewa má super tělo!

Co bylo motivací pro to, aby se zbavila nadbytečných kil, tak úplně nevíme. Jisté ale je, že Ewa Farna prokoukla a že to mamince ročního syna Artuše nesmírně sekne! I když ani teď nesdílí všichni jednotný názor. „Moc ti to sluší, Ewi!“ zněl nejeden z příspěvků pod jejím aktuálním snímkem. „Eva hodně zhubla, jde to vidět v obličeji, jak zkrásněla (…), už se to blíží té Evě v 15 letech,“ rozplýval se dokonce v diskusi jeden z fanoušků. Jenže se našli i tací, kteří její úsilí stejně hned znevážili. „Stačí projít kolem obchodu s jídlem a je po luxusu, ona je na proměny specialistka,“ nebral ohledy jeden ze škarohlídů.

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.