Zlomená Farna? Nechutné nadávky a slova o tlustém praseti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zlomená Farna? Nechutné nadávky a slova o tlustém praseti

Ewa Farna
Ewa Farna (Blesk)

Je úspěšná, hlas má krásný, patří mezi nejoblíbenější české i polské zpěvačky. Přesto i Ewa Farna (27) dobře ví, co je to šikana. Se svým příběhem se podle webu Super.cz podělila v rámci nadačního fondu Nenech to být.

„Každý ráno vstáváte s tím, že se koukáte do zrcadla, jste vychovaná jako sebevědomá žena. Mám skvělou rodinu, skvělého manžela a šťastný život, a zároveň se každý den musím setkávat s tím, že vás okolí přesvědčuje o tom, jak jste hnusná, škaredá a tlustá, jak s vámi vůbec někdo může být, a jak vy sám se sebou můžete žít,“ svěřila se talentovaná zpěvačka, jakým reakcím sledujících občas čelí i ona!

Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní

Video se připravuje ...

Na kameru následně pak prý dokonce přečetla pár drsných komentářů, které se ve spojitosti s jejím jménem objevily na internetu. „Asi si myslí, že když bude žrát, bude jak Adele. Vypadá jak velryba. Dva polské náklaďáky. Tlustý prase, jak ji vůbec někdo může poslouchat,“ zaznělo od haterů na její adresu. Poměrně hodně silná káva!

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
11. 11. 2020 • 01:06

2 x mínusová bello,
ty tak môžeš zhŕňať smeti na lopatku a nie hodnotiť príspevky čitateľov...Ty si vybavená akurát tak nadutosťou a povýšenectvom...

-bello-
10. 11. 2020 • 22:52

Shrnula bych ty kecy pode mnou :
Farně lidi říkali, že je tlustá dávno před tím, než se vdala, tedy jí sotva závidí manželství , ale jsou mezi lidmi blbečkové, kteří to tak vidí. Jim samotným to doma nejspíš neklape-prostě projekce .
Argumentační debilita a nesmysl je v diskuzích do zblbnutí : " .. a co jsi dokázal ty ,! on, ona, vy.. ( používají často méně vybavení disktutéři )
A ano, normální člověk svému umělci sice fandí, ale když vidí, že je nevzdělanej a argumentuje hesly z Letný ( momentálně v tramvajích frčí - kdo má roušku je kobliha- ) , pak klidně může o svém idolu říct, že je to vůl.
Farna je tlustá, o tom žádná.Kdyby byla nad věcí, nebude o tom žvatlat na fcb a jinde a radši bude zpívat .

manunu
10. 11. 2020 • 07:35

amej: Umělci jsou také občané této republiky, tak proč by neměli vyjadřovat své názory ohledně politiky. Doba kdy se to nesmělo je naštěstí dávno pryč, tehdy se odvážilo pár jedinců a draze za to zaplatili. Normální člověk, který dotyčnému umělci fandí nebude řešit jeho politický názor.

amej
9. 11. 2020 • 21:44

No. tady jde asi spíše o to. že má Evička často hloupé komentáře ohledně politiky, která jde evidentně mimo ni. Ať si hledí zpívání, neztrapňuje se a bude hned klid.

konvalinka34
9. 11. 2020 • 19:47

Vůbec bych to neřešila. Lidi závidí šťastnou rodinu a tak ničí sebevědomou, pěknou ženu. Každý z těch kritiků sprosťáků je určitě jak Quasimodo. Takže bez obav a vzhůru vstříc dalším šťastným dnům s rodinou!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.