Ewa Farna září štěštím: Fanoušky potěšila radostnou novinkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ewa Farna září štěštím: Fanoušky potěšila radostnou novinkou

Ewa s manželem Martinem.
Ewa s manželem Martinem. (Foto: Facebook)

Ewa Farna  (26) se v loňskén roce stala poprvé maminkou. Mateřství si zpěvačka užívá plnými doušky a osm měsíců po porodu vypadá lépe než kdy předtím. S manželem Martinem Chobotem (30) dokonce chtějí další dítě.

Zpěvačka v červnu loňského roku přivedla na svět svého prvního potomka. Farna se až do poslední chvíle nechtěla vzdát práce, a proto nikoho nepřekvapilo, že po šestinedělí začala opět vystupovat.

Přestože je maminkou teprve osm měsíců a pracovní diář praská ve švech, už teď mluví o tom, že syn Artuš se dočká sourozence. „Uvidíme, jak se k tomu příroda postaví,“ řekla zpěvačka dle Blesku.

O prvním těhotenství se fanoušci dozvěděli originálním způsobem - prostřednictvím videoklipu. Těhotenství se jí podařilo delší dobu tajit stejně jako svatbu, která proběhla v roce 2017. Jakým způsobem by Farna oznámila druhé těhotenství, si budeme muset ještě počkat.

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.