Kubelková několik dní v slzách: KRUTÝ KONEC VELKÉHO VZTAHU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kubelková několik dní v slzách: KRUTÝ KONEC VELKÉHO VZTAHU

Iva Kubelková
Iva Kubelková  (Foto Aha! – Jindřich Starý, Stanislav Merhout )

Moderátorku pořadu Sama doma Stanislavu Lekešovou (†63) zabil agresivní typ rakoviny loni 26. prosince. Její utajený boj s chorobou a následný nečekaný skon zasáhl jak českou veřejnost, tak její kolegyně...

„Pro mě to bylo kruté. Proplakala jsem několik dnů. Kdykoliv jsem si na ni vzpomněla, tak jsem se tomu nemohla ubránit. Ona pro mě byla nesmírně důležitá. Když s někým sedm let moderujete v televizi přímý přenos, vybudujete si velký vztah. Když si navíc spolu lidsky sednete, pak je to radost," svěřila se Iva Kubelková (42) webu Ženy.iprima.cz.

„Ona v sobě měla do určité míry mateřskou energii a dokázala v sobě mít uvolněnost a humor. Pořád se starala o ostatní a v té své skromnosti ani netušila, jak ji lidi milují, jak moc začali truchlit. I když jsme spolu už nemoderovaly, pořád jsme se vídaly. Je to smutné, byla na takový odchod mladá. Jak se říká, že všichni jsme nahraditelní, tak někteří lidé jsou nenahraditelní, a stejný člověk jako ona už se nenajde," dodala Iva.



Přečtěte si
-bello-
25. 1. 2020 • 10:53

A já myslela, že krutý konec velkého vztahu udělala německá manželka jejího "partnera"
Je to už dědek a dlouho to pendlování nevydrží

josefvyskoc
24. 1. 2020 • 14:25

ale dcerku ma jak obrazek, o te jeste uslysime story!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.