Muka Lekešové (†63): Syn se za ní styděl a zapíral ji | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muka Lekešové (†63): Syn se za ní styděl a zapíral ji

Stanislava Lekešová
Stanislava Lekešová (herminapress.cz, profimedia.cz, archiv)

Přestože vystudovala právnickou fakultu a „paragrafy“ se zpočátku živila, nakonec se rozhodla odpovědět na inzerát na konkurz programové hlasatelky. A vyšlo to! 15. října 1985 nastoupila do televize. „Řekla jsem si, proč ne. K původní profesi se můžu vždycky vrátit. Kdybych to nezkusila, asi bych si to jednou v životě hodně vyčítala,“ prozradila později pro iDnes.cz. Doma to zpočátku tak nadšeně ale nebrali.

„Tenkrát chodil můj syn do mateřské školky a zrovna se na mě díval. Styděl se za to a nechtěl se ke mně znát a zapřel u paní učitelky, že jsem jeho maminka,“ svěřila se. A tak trochu mu to i zůstalo. Podle zjištění Aha! Filip Lekeš (38) pracuje jako programátor na vyšším postu.

„On vlastně Filip není vůbec rád, když o něm mluvím. To dcera Kristýna ne. Ta by nejraději přišla se mnou a fotila by se a rozdávala rozhovory za mě. Snad se moc nepomamila. Vážně, nedej bože. Já ji do života nemluvím, ať si profesi vybere jakou uzná za vhodnou, jen jí práci, kterou dělám, moc nedoporučuji,“ nechala se slyšet Stáňa. Absolventka obchodní akademie Kristina (23) v současnosti pracuje jako letuška a přihlásila se dokonce do soutěže krásy Miss České republiky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.