Iva Kubelková chytá bronz: Půvabná i nenalíčená | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Iva Kubelková chytá bronz: Půvabná i nenalíčená

Iva Kubelková
Iva Kubelková (Foto Herminapress.cz)

Na obdiv nemusí vystavovat jen své tělo, ale pozornost si zaslouží i nestárnoucí tvář. Iva Kubelková (42) si vychutnává sluníčko plnými doušky. A na chytání bronzu make-up nepotřebuje!

Na sociálních sítích se modelka a dvojnásobná maminka často chlubí štíhlou postavou a přírodním poprsím velikosti pět. Není to však všechna krása, kterou nabízí. Na tváři najdete jen vrásky kolem úsměvu, jinak má pleť jako samet. Není divu, že se nestydí sdílet se svými fanoušky obličej bez kosmetického přikrašlování. ,,Karanténa den?“ psala k fotografii, kde se slunila na zahrádce. Pozitivní komentáře se jí hned jen hrnuly. ,,Bez make- -upu vypadáte snad ještě líp,“ vychválila ji fanynka.

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mnau1
19. 4. 2020 • 10:18

Moc pekna pani a ma krasnou postavu, neni to jen vesak na saty jako nektere vychrtliny. Opravdu bez naliceni, zadna rasenka,dokreslene oboci proste nic, nema s tim problem. Soukromi je jeji vec, at si kazdy zamete pred vlastnim prahem. Zase se nuly ozvaly, z IK vyrazuje spokojenost a je videt, ze nema rada jen sama sebe.

-bello-
18. 4. 2020 • 10:38

Bez make up vypadá bez nadsázky , jak opuchlý dement.A prsa jsou tak, že má všude, ale všude šílené strie .Proč, to nevím, ale je to humus.Nevím, jak moc je blbá, ale koupila si z UJAK titl. Mgr. ( myslím média) .Žít na střídačku s chlapem, který má v Německu manželku je divný!

konvalinka34
18. 4. 2020 • 08:30

Jasně bez makeupu, hahaha, s kadeřníkem a vizážistou za zády....a pochopitelně s armádou fotografů. Copak takhle vypadá žena, která chytá bronz? Ne, toto je fotka profesionální. Dříve hsem jí měla ráda, už ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.