Dcera zesnulé moderátorky Lekešové (†63): Chci být jako máma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera zesnulé moderátorky Lekešové (†63): Chci být jako máma

Dcera a máma spolu trávily hodně volného času.
Dcera a máma spolu trávily hodně volného času. (D. Malík, Profimedia.cz, Facebook.com)

Pořád je to otevřená rána, kterou jen tak něco nezacelí. Smrt moderátorky Stanislavy Lekešové (†63) těžce nesou její kamarádi, ale hlavně dcera Kristina (23). Měly k sobě totiž hodně blízko...

Místo výchovných přednášek s ní chodila po nákupech a snažila se jí být nejen mámou, ale hlavně kamarádkou. „Půjčovaly si i oblečení,“ prozradila kolegyně z hlasatelny Marie Tomsová (68). „Ano, Kristinka, kterou Stáňa povila až ve svých čtyřiceti letech, jí otevřela cestu k mladé generaci, hudbě a zájmům,“ doplnila ji v Českém rozhlase Marie Retková (63), která se o smrti kolegyně dozvěděla na společném obědě s Tomsovou den po její smrti. Ostatně sama dcera se na sociálních sítích ráda chlubila, jak s mámou chodí nakupovat a výborně se u toho baví.

„S maminkou největší stylařky,“ uvedla například pod jednou fotografií. „Moje rodina, moje všechno,“ dodala. Přestože se momentálně živí jako letuška, možná by jednou šla ráda i v jejích šlépějích. „Zkouším se přemluvit, abych chtěla dělat tu práci, co dělá ona,“ uzavřela finalistka Miss České republiky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.