SAMA DOMA V TROSKÁCH! Nahradit Lekešovou se nedaří? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

SAMA DOMA V TROSKÁCH! Nahradit Lekešovou se nedaří?

Rozhlasová hlasatelka Stanislava Lekešová
Rozhlasová hlasatelka Stanislava Lekešová (Foto Blesk - David Malík)

Pořád nemají náhradu! Od překvapivé smrti moderátorky Stanislavy Lekešové (†63), která podlehla rakovině, uplynul už měsíc. Dramaturgie Sama doma ale stále Lucii Křížkové (35), která pořad moderovala spolu s Lekešovou, nenašla novou parťačku.

Agresivní rakovinu do poslední chvíle Lekešová tajila a smutné tajemství kromě rodiny svěřila jen pár vyvoleným. „Připadala si zdravá právě proto, že ji v práci jako zdravou vnímali. Zároveň také nechtěla nikomu takovou zprávou ublížit. Sice věděla, že jednou stejně dojde k nejhoršímu a všichni se to dozvědí, ale moc by ji trápilo, kdyby viděla ustarané obličeje těch, co má mimo rodinu ráda,“ vysvětlila Aha! Lekešové rozhodnutí dcera Kristina (23).

Stále v jednání
Nic o tom tak nevěděli ani v České televizi. Přes Vánoce se pořad nevysílá, štáb Sama doma s ní tedy automaticky počítal i v dalším roce. Týdenní směnu měla odstartovat 6. ledna s Lucií Křížkovou (35). Jenže 26. prosince usměvavá moderátorka zemřela. „O tom, kdo ji dlouhodobě zastoupí, se zatím jedná. Ale začátkem ledna budeme vysílat speciální vzpomínkový díl, kterého se zúčastní všechny bývalé i současné moderátorky Sama doma,“ sdělila Aha! mluvčí České televize Karolína Blinková na konci prosince.



Nouzový režim
Od té doby ale uběhl skoro měsíc a žádné jméno nepadlo. Parťačku Lekešové poslali na delší dovolenou. „Naposledy jsem byla v práci první lednový týden, teď jsem měla dlouho volno. Už od pondělí budu ale zase vysílat,“ svěřila se Aha! Křížková, Miss České republiky 2003. Zatím ovšem neví, s kým bude hosty zpovídat. „Až do konce března budeme mít rozhozené služby, holky se budou u mě střídat. To je poslední zpráva, co mám. Samozřejmě už se o tom trošku přemýšlí, ale žádné konkrétní jméno jsem zatím neslyšela,“ dodala.

Složité hledání
Diváci byli na Stáňu zvyklí, pořad moderovala od roku 1998. Najít náhradu tak není legrace. „Musí se to důkladně zvážit, není to jen tak, kdo dramaturgii napadne. Bude to asi nějakou dobu trvat a zatím se se mnou budou kolegyně střídat,“ vysvětlila Lucka, která bude vysílat už zítra od 12:30 hod. Jak se zdá, Stanislava Lekešová byla takovou hvězdou populárního pořadu pro ženy, že se za ní náhrada hledá jen opravdu hodně tězko.

Pořad Sama doma se Stáňou Lekešovou si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
2. 2. 2020 • 22:46

... vždyt je tam těch moderátorek víc než dost ! Nakonec není nutné , aby Sama doma vysílali každý pracovní den , kdyby tu relaci vysílali 2x nebo 3x do týdne , nic by se nestalo ! Anebo můžou Luciii Křížkovou propustit pro nadbytečnost , tak se to normálně dělá . Je ještě mladá a může si najít jinou práci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.