Stanislava Lekešová (†63): Tajemství posledních minut jejího života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Stanislava Lekešová (†63): Tajemství posledních minut jejího života

Stanislava Lekešová
Stanislava Lekešová (herminapress.cz, profimedia.cz, archiv)

Všechno kolem sebe rozsvěcovala úsměvem, a tak ani v hodině poslední nechtěla, aby ji lidé litovali. Moderátorka pořadu Sama doma Stanislava Lekešová (†63) tajila agresivní typ rakoviny až do konce. Osud jí alespoň dopřál zemřít v klidu – doma ve své posteli, obklopená svými blízkými.

Byli jedni z mála, se kterými se podělila o svou zdrcující diagnózu. Agresivní typ rakoviny. I tak ale určitě nechtěla, aby pro ni chodili plakat na nemocniční pokoj. Sama se před lety ocitla v opačné situaci, když při návratu z Alp rodina těžce havarovala a manžela odvezli do rakouské nemocnice s propíchnutou plící. Tehdy to byla ona, kdo se na pokoji postaral o rodinu a všechny utěšoval. Pro sebe tohle Stáňa zjevně nechtěla. Ne takhle...

Poslední hodiny

Jakýkoli záchvěv lítosti tak udusila sama hned v zárodku, když kolegům až do své smrti 26. prosince neřekla, proč je den ode dne hubenější. Ve svých posledních hodinách se alespoň na svět nemusela dívat z nemocničního pokoje. Podle informací deníku Aha! bývalá hlasatelka prožila Vánoce i konec svého života doma v Braníku. Kolem sebe měla ty nejdůležitější – dceru Kristinu (23), syna Filipa (38) a manžela Vláďu.

Pohřeb jen pro rodinu

Ti se teď s jejím odchodem musí vyrovnat a je to pro ně pochopitelně hodně těžké. Zatím ani nijak nekomentovali dohady o tom, proč bude poslední rozloučení jen v kruhu rodiny. „Nebudou dělat veřejný pohřeb, rozloučí se s ní při soukromém obřadu. Tak by si to prý i Stáňa přála,“ dozvěděli jsme se z dobře informovaného zdroje.

Celý článek najdete v tištěném Nedělním Aha!

Jak to bude s pohřby Lekešové a Fischerové? A známý hudebník bude otcem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.