Sedm měsíců po skonu: Našli náhradu za Lekešovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sedm měsíců po skonu: Našli náhradu za Lekešovou!

Stanislava Lekešová
Stanislava Lekešová  (Foto: David Malík)

Dlouhou dobu po smrti Stanislavy Lekešové (†63) za ni Česká televize nemohla najít náhradu. Ale už od září se po boku Lucie Křížkové (36) v pořadu Sama doma objeví nová parťačka. Divákům již dobře známá sportovní moderátorka Bára Černošková (38).

Když loni o Vánocích náhle podlehla její kolegyně Stáňa rakovině, byla v šoku. „Měla jsem dojem, že je na dovolené a že se zas vrátí,“ vyznala se dojemně Lucie. Bohužel, Stáňa už do studia nikdy nevstoupí.

Trapas v Sama doma:

Video se připravuje ...

Nejširší úsměv
Česká televize proto vypsala konkurz a Lucii už 7. září s hosty pomůže Černošková. „Má nejširší úsměvem, co znám. Velmi hodná maminka tří dětí. Doufám, že nám to bude ladit.“ říká Křížková. Bára měla zpočátku obavy, zda půjdou skloubit obě její práce před kamerou. V redakci sportu pracuje totiž už 16 let. Když zjistila, že ano, měla velkou radost. „Lucku z obrazovky znám už roky, pamatuju si, že jsem jí fandila, když jako sportovkyně vyhrála Miss ČR. Paradoxně jsem ale víc znala jejího manžela Davida, který je vynikající jachtař a působil i jako olympijský expert České televize,“ říká Černošková.

Další nový pár
Další novou dvojicí je Petra Eliáš Voláková (42) a Ester Janečková ( 47). Poprvé se společně divákům představí 21. září. Petra se nedávno vrátila s rodinou z Ameriky. „Přímý přenos je něco úplně jiného, než pořad předtočený a sestřihaný. Zvládat s lehkostí některá složitá témata, komunikovat s řadou hostů, pohybovat se přirozeně v celém studiu, a to vše jet živě do éteru na několik kamer, je celkem výzva,“ přiznává Petra. Začínala v relaci o počasí, dále moderovala magazín Autosalon, natáčela reportáže NHL v USA pro sportovní redakci a také moderovala živé vysílání pořadu Prima jízda s řadou hostů.

Na video se Stanislavou Lekešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.