Noskové zůstaly oči pro pláč? Útěk snoubence těsně před porodem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Noskové zůstaly oči pro pláč? Útěk snoubence těsně před porodem!

Michaela Nosková v lednu porodí
Michaela Nosková v lednu porodí (herminapress)

Nebude trvat dlouho a zpěvačka Michaela Nosková (38) přivede na svět prvního potomka. Je ale možné, že se narodí rovnou do neúplné rodiny. Noskové snoubenec Jindřich Čanda vzal prý totiž roha!

Už dlouho se šušká  o problémech ve vztahu Noskové a Čandy. To mělo být v posledních dnech dokonce tak vyhrocené, že se Čanda rozhodl dát si od Michaely prázdniny a koncem roku odjet do Afriky. „Informaci nemohu popřít, každopádně v současné době nespatřuji důvod to rozebírat,“ sdělil TN.cz Čanda, který působí v agentuře, která se zabývá otázkami bezpečnosti lidí, výcviku střelby a sebeobrany.

Nosková: V lednu rodím!

Video se připravuje ...

Nosková to však ostře popřela, zarytě tvrdí, že je jejich vztah v nejlepším pořádku a partner s ní tráví maximum času tady v Čechách. „Myslím, že lidé zbytečně hledají negativní věci tam, kde nejsou. Upřímně, pro mne byla představa, že tady Jindřich tři týdny nebude a nebudu se s ním schopna jakkoli spojit, v podstatě naprosto šílená. Není to poprvé, co taková nabídka přišla, nebyla jsem vlastně překvapená, nicméně je to poprvé, kdy jsme kvůli tíživé finanční situaci spojené s dnešní dobou o tom uvažovali,“ vysvětlila. 

Zpěvačka Michaela Nosková s milencem a budoucnosti! Bude další dítě?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
RomanDvorak
13. 1. 2022 • 16:13

Ti dementi to přitom mají napsáno i u popisků fotek k článku.

Slavka2
13. 1. 2022 • 13:01

První potomek? Pokud vím, tak má Michaela z prvního manželství jedenáctiletou dceru Elišku. Když už chcete senzaci, tak si pořádně ověřte fakta !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.