Zpěvačka Míša Nosková (39): POTAJÍ PORODILA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Míša Nosková (39): POTAJÍ PORODILA!

Míša Nosková porodila dceru. Už před týdnem!
Míša Nosková porodila dceru. Už před týdnem! (Blesk)

Doma má už druhou princezničku! Svou první dceru pojmenovala Míša Nosková (39) po princezně ze mlejna. A teď k prvorozené Elišce (11) přibyla ještě malá Jasněnka.

Muzikálová zpěvačka ji přivedla na svět ve vší tajnosti už před týdnem. Holčička po narození vážila 3,2 kg a měřila 51 cm. Oficiálně se jmenuje Jasna Marianne, ale maminka jí říká Jasněnka. Jméno prý s jejím tatínkem, podnikatelem Jindřichem Čandou velice pečlivě zvažovali. „Jasněnka byla jasná téměř od začátku. Jasna, jak je oficiální tvar jména, evokuje představu čistoty a světla,“ říká Nosková.

Nosková má už 5 měsíců tajemství: Jsem těhotná a v lednu rodím!

Video se připravuje ...

A druhé jméno Marianne? „To je zase Bohem milována. A počáteční písmena Jasna Marianne je zároveň anagram jako Jindřich a Míša,“ vysvětluje zpěvačka, jež rodila císařským řezem. Závěr těhotenství i porod totiž provázely dle jejích slov drobné komplikace. „Teď už jsme ale v pořádku doma,“ dodává šťastná maminka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.