Hvězdné maminky Boho, Perkausová a Nosková: Ukázaly miminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězdné maminky Boho, Perkausová a Nosková: Ukázaly miminka!

Eva Perkausová s malým Kilianem
Eva Perkausová s malým Kilianem (Instagram)

S novými přírustky slavných se poslední dobou roztrhl pytel! A na sociálních sítích se s nimi pochlubily i hvězdy, které je moc často světu neukazují – Jitka Boho (31), Michaela Nosková (39) nebo novopečená maminka Eva Perkausová (28).

Za chvíli to bude už rok, co herečka Michaela Nosková porodila dceru Jasněnku. „Chvíle, které miluju nejvíc. Není co dodat,“ připsala herečka k fotce se svou druhou dcerkou, kterou má se svým partnerem Jindřichem Čandou.

Eva Hecko Perkausová se dojemně rozloučila s Hlavními zprávami na Primě

Video se připravuje ...

Vlasatý Kilian

Extrémně vlasatým miminkem je Killian, syn moderátorky Evy Perkausové. Toho Eva označuje za nejhodnější dítě, a potvrzují to také její příspěvky na sociálních sítích. Zatímco Eva pilně peče vánoční cukroví, chlapeček odpočívá v náručí u svého tatínka Ivana Hecka (40).

Pilná sestřička

Dvojnásobnou maminkou se před dvěma měsíci stala také modelka Jitka Boho. Ta má se svým novým partnerem Tomášem Hřebíkem (43) syna Tadeáše. Boho je ohledně fotek svého chlapečka o něco sdílnější a svým fanouškům ho občas ukáže společně s dcerou Rosalií (7).

Dvojnásobná maminka Jitka Boho: Syna (2 měsíce) se přítel bál! Jak to bude se svatbou?

Video se připravuje ...

„Nečekala jsem, že se Rosálka bude tak krásně chovat k bráškovi. Je to moje největší pomocnice,“ přiznala pyšná maminka. „Kolikrát se musím usmívat, když vidím, jak mě napodobuje v péči o Tedíka,“ pochlubila se Jitka Aha!.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.