Dvojnásobná máma Jitka Boho: Nadváha a vyplašený táta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dvojnásobná máma Jitka Boho: Nadváha a vyplašený otec dítěte

Jitka Boho
Jitka Boho (Nadační fond Hanky Kynychové)

V říjnu přivedla někdejší královna krásy Jitka Boho (31) na svět své druhé dítě, syna Tadeáše. Takřka čtyřkilový cvalík jí pěkně potrápil, ale kráska překypuje štěstím a radostí. A dcera Rosalie (6) je prý její velkou pomocnicí.

Jitka už má šestinedělí za sebou, a tak s dětmi vyrazila podpořit akci cvičitelky Hanky Kynychové (54) Dopisy Ježíškovi a hlavně obdarovat děti z dětských domovů. „Každé dítě by mělo mít ty nejkrásnější Vánoce a hlavně dostat dárky, které si přeje. Věřím, že udělám pár dětem radost,“ usmívá se modelka, která ještě není na své váze, ale nijak jí to netrápí.

Dvojnásobná maminka Jitka Boho: Syna (2 měsíce) se přítel bál! Jak to bude se svatbou?

Video se připravuje ...

„Tak pět kilo mám ještě nahoře. Ale váha není to nejdůležitější, hlavně, že jsme zdraví. Musím říct, že dvě děti je mazec, ale už nejsem tak úzkostlivá, jako s Rosi. Už neběžím, kdykoliv zabrečí, protože vím, že se nic neděje a navíc Rosálka je velkou pomocnicí. Kolikrát se musím usmívat, když vidím, jak mě napodobuje v péči o Tedíka,“ pochlubila se Aha! Boho, která má druhé dítě s podnikatelem Tomášem Hřebíkem (42). „Tedík je jeho první dítě, tak se ho ze začátku bál. Nevěděl, jak ho vzít, uklidnit, prostě typický chlap. Ale už se lepší a pomáhá,“ prozradila Jitka.

Jitka Boho pro časopis Dieta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.