Forejt by se měl připravit: Sdělení Burešové je více než jasné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Forejt by se měl připravit: Sdělení Burešové je více než jasné

Eva Burešová poslala synkovi dojemný vzkaz
Eva Burešová poslala synkovi dojemný vzkaz (Instagram, CNC)

Odmítla cokoli zakřiknout a vyplatilo se! Herečka a zpěvačka Eva Burešová tajila těhotenství, co to šlo, jelikož nechtěla dobré zprávy uspěchat. Na druhé těhotenství i s porodem nyní vzpomíná s úsměvem a nebrání se si tento zážitek zopakovat i do třetice!

„Měla jsem nádherný a harmonický porod. Opravdu to byl nádherný zážitek. Kdybych takhle měla rodit pokaždé, tak budu těhotná klidně každý rok. Byla to fakt nádhera," otevřeně přiznala v rozhovoru pro ShowTime. Že se její tělo po porodu změnilo, vnímá jako samozřejmost, a s přebytečnými kily si neláme hlavu. Priority vidí zcela jinde.

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

„Moje postava momentálně rozhodně není »úžasná« v časopisovém měřítku. Kila dole zatím nejsou a svaly pevné rozhodně také ne. Moje tělo je úžasné v tom, že i po takovém stresu a zápřahu, jaké mělo devět měsíců, dokázalo vytvořit úžasného malého chlapečka,“ cituje Evu Burešovou web Život v Česku.

To, co je pro některé ženy vada na kráse, Eva vnímá jako vzpomínku na důležité období. Její měnící se postava jí naopak připomíná, že má za sebou další životní kapitolu, kterou si náležitě užívala. „Těžko se mi s tím bříškem loučí, miluju každou jizvu, každou strii,“ okomentovala jen zdánlivé nedostatky Eva Burešová.

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.