Eva Burešová: Po porodu jako sexbomba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Burešová: Po porodu jako sexbomba!

Eva Burešová je pekelně sexy!
Eva Burešová je pekelně sexy! (Instagram)

Ještě před nedávnem ujišťovala maminky ve svém okolí, že je normální po porodu bojovat se svou váhou i křivkami, které nejsou tak ideální jako před těhotenstvím. Nyní ale herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) vypadá naprosto báječně!

Hvězda seriálů ZOO či Slunečná, díky níž se těší obrovské popularitě, se stala v srpnu letošního roku dvojnásobnou maminkou, když dala život chlapečkovi jménem Tristan William. Eva pak beze studu sdílela záběry na své poporodní tělo a všechny maminky, jež ji na Instagramu sledují, uklidňovala tím, že ani ona se ještě po porodu synka nedostala zcela do kondice. To je však již dávno minulost! Zpěvačka, která nedávno vyhrála bronzového Slavíka, totiž nyní zveřejnila na svém profilu snímky, z nichž se tají dech.

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu?

Video se připravuje ...

Pózuje na nich jakoby snad mimoděk, opřená o stěnu... a na sobě má naprosto úžasné červené šaty s vysokým rozpa rkem, které dávají vyniknout její perfektní postavě i řádně naditému dekoltu. Eva se nikdy nepyšnila zrovna velkým poprsím, ale díky kojení, kterému se věnuje klidně i na natáčecím place, se obsah jejího výstřihu podstatně zvětšil.

Otevření Domu Ronalda McDonalda: Jaký rodič je Přemek Forejt?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
21. 12. 2022 • 08:45

Zmizni nafoukaná a nafrněná a předvádějící se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.