Tajemství hvězdy Kukaček Marty Dancingerové: Vychovává tři rošťáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soukromí hvězdy Kukaček Dancingerové: Vychovává tři rošťáky!

Marta Dancingerová představila svou skutečnou rodinu.
Marta Dancingerová představila svou skutečnou rodinu. (herminapress.cz, archiv ČT)

Herečku Martu Dancingerovou (31) znají diváci jako maminku Terezu, která vychovává autistického syna v úspěšném﷯ seriálu Kukačky. Ve skutečnosti má také plný dům chlapů. S partnerem Markem Pospíchalem (45) vychovává tři syny.

Společně mají šestiletého Tondu, jenže ještě vychovávají Markovy syny z předchozího vztahu s herečkou Bárou Valentovou, Václava (12) a Honzíka (10). Právě on a společný syn Tonda přišli s rodiči na křest knihy, kterou Dancingerová napsala. Sympatická Marta pověděla pár historek kolem vzniku své druhé knihy pro děti Nikolas a tajemství Snozemě.

Remundová o režírování mámy

Video se připravuje ...

„Dřív jsem jezdila do školy vlakem, a to ještě nebyly smartfouny, takže se tam po dobu jízdy nedalo moc co dělat. A tak jsem si vymyslela mimo jiných i tenhle příběh, který jsem po letech ještě dopilovala a, jak se říká. hodila ho na papír,“ prozradila herečka. Když se pokusili o fotografii do rodinného alba, připletla se k nim malá „kukačka“. Tím nebyl nikdo jiný než tříletý rošťák Liam, nejmladší syn herce Matouše Rumla. Právě Ruml se svou manželkou Terezou Martě knihu pokřtili. Za svými kolegy se stavila i hvězda seriálu Pan Profesor Beáta Kaňoková, ta pro změnu přišla s roční dcerkou Juditkou.

Záměna v Kukačkách

Záměna novorozeňat v porodnici postaví rodiče před palčivou otázku. Je dítě, které roky vychovávali, opravdu jejich? Rodinný seriál o chybách, které nelze vrátit zpět, uvedla Česká televize před rokem a právě Marta Dancingerová byla jednou z hlavních hrdinek, které řešily otázku záměny dětí v porodnici. Druhou rodičku ztvárnila Sabina Remundová.

Kukačky: Vyříká si Rudolf s otcem staré křivdy? A co Marcela a její dítě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.