Kukačky přinesou velké zvraty: Hrdinové musí zatnout zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pokračování Kukaček přinese velké zvraty: Hrdinové musí zatnout zuby

Hlavní hrdinové seriálu pohromadě.
Hlavní hrdinové seriálu pohromadě. (Foto Dramedy Productions, ČT)

Na pokračování úspěšného seriálu Kukačky se netěší jen diváci, nadšení jsou i herci a celý štáb. Téma chlapců záměrně vyměněných po porodu jim přirostlo k srdci. „Myslím, že můžeme prozradit, že rodiny se přistěhují kvůli klukům k sobě blíž,“ říká producent Filip Bobiňski (46).

Není to zrovna ideální, protože jejich životy jsou hodně rozdílné. Někteří musí hodně zatnout zuby. Mohlo se prý zdát, že téma bylo první řadou seriálu vyčerpané, ale zdaleka tomu tak není. „Jak si umíme představit, situace, která odstartovala jejich životní kotrmelce, správné řešení vlastně nemá, i když se o to všichni budou snažit,“ dodává Bobiňski.

Remundová o režírování mámy

Video se připravuje ...

Herečka Marta Dancigerová se mezi natáčením dvou sérií vrhla i na spisovatelskou dráhu. Napsala knihu Nesmělí. Mrzelo ji, že média a sociální sítě obdivují jen výjimečné jedince. „Těch jsou asi tři procenta. Co ti neprůbojní, kteří se nikam necpou? Těch zbylých devadesát sedm procent? O těch je kniha. Přitom mohou pokorou a skromností inspirovat i ty se sebevědomím Kilimandžára,“ říká k tomu Dancingerová.

Žehlí spíše průšvihy

Matku jednoho z chlapců ztvárnila Marta Dancingerová(30). V seriálu sice pilně žehlí, ve skutečnosti tuto činnost moc nemiluje. „Doma nemám ani prkno! Když výjimečně žehlím, tak na dvou dekách na zemi. Průšvihy žehlím určitě lépe než oblečení. Většinou se to snažím dělat s nadhledem a humorem, nebo překvapením, to je odzbrojující,“ prozradila Marta své fígly.

Blesk Podcast: Remundová hraje mámu s velkým M, říká scénárista Kukaček

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.