Čvančarová (44) uprostřed natáčení: SEBRALI JÍ ROLI V KUKAČKÁCH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čvančarová uprostřed natáčení: SEBRALI JÍ ROLI V KUKAČKÁCH!

Čvančarová má zlomený kotník!
Čvančarová má zlomený kotník! (archiv)

Tohle hodně bolí! Jitka Čvančarová (44) přišla o svou roli zdravotní sestry Kamily Tesařové, která v seriálu ČT Kukačky zaměnila novorozeňata v porodnici. „ Jitka si na dovolené zlomila nohu. Museli ji přeobsadit,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj.

Natáčení druhé a velmi očekávané série seriálu, jehož první řadu sledovaly miliony diváků, se tak herečky už netýká. Je to hrozná smůla. Jitka je asi hodně smutná, jelikož se obrnila hradbou mlčení.

Rázná Jitka Čvančarová: Už dost o mých šatech!

Video se připravuje ...

Už měla roztočeno

Pro štáb byl zlomený kotník Čvančarové ale také velkou ranou. Narychlo uprostřed natáčení sháněli jinou představitelku Kamily. Ta dokonce musela po Jitce přetočit jeden natáčecí den! „Zranění si žádalo dlouhé léčení. Nemohli na Jitku čekat,“ dodal člověk ze štábu. Přitom pro Čvančarovou už připravil scenárista krásné písničky, které měla její postava opět zpívat.

Sexy kovářka

Trn z paty zaskočeným tvůrcům vytrhla herečka Eva Hacurová (29). Diváci ji dobře znají ze seriálu Ulice coby motorkářku, kovářku a pracovnici na erotické lince Alici. Typově jsou si herečky trochu podobné. Eva letos na konci dubna přivedla na svět dceru Ladu. Jejím životním partnerem je hudebník Kryštof Vondráček (34), starší syn herce Jana Vondráčka (56), který s Evou hraje v Divadle v Dlouhé.

Kukačky: Opravdu nezvládá Tereza autismus svého syna? Postaví se Martin rodičům?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.